Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van online spelletjes naar download spelletjes

Online zijn een groot aantal spelletjes te spelen op heel veel verschillende websites. Het bekenste online spelletje is Bubble Shooter. Nog steeds spelen miljoenen mensen dit spel, terwijl dit spel al jaren te spelen is. De ontwikkelaar Absolutist is er in ieder geval zeer succesvol mee geworden.

Absolutist is gevestigd in Rusland, het spel is ontwikkeld in de tijd van het communisme en is door een Amerikaan, Steve Clark gevonden en door hem naar Europa en Amerika gehaald. Na introductie speelde in korte tijd miljoenen mensen op de gehele wereld dit spel. Het succes van een groot aantal spel portals is begonnen met dit spel.

Een ander spel is Bookworm, ook door miljoenen online gespeeld.  Sommige spelletjes kan je niet alleen online spellen, maar ook als geïnstalleerd spel op je computer. Online zijn de mogelijkheden voor de spel ontwikkelaar beperkt. Het voordeel online is wel dat je snel het spel kan spelen, niet hoeft te wachten op installatie, en je hierdoor in een paar minuten een goed beeld krijgt van de kwaliteit van het spel, de spel mogelijkheden en de grafische opbouw.

Bevalt het spel je, dan kan je de download versie downloaden op je PC, en vaak dit speel nog een uur gratis spelen. De geïnstalleerde versie van het spel is veel uitgebreider, waardoor de spelervaring stukken beter is. Bevalt het spel je dus echt, dan willen wij graag adviseren om dit spel als download versie te spelen.

Voor nieuwe spelletjes kan je terecht op websites met spelletjes nieuws, of onder de sectie ‘nieuw’ op de vele spelletjes websites. Het is altijd eeen mooi moment als je weer een spel ontdekt wat je helemaal pakt. Uren kan je dit spel dan spelen, zonder oog te hebben voor de tijd en ander e zaken om je heen. Er zijn zelfs mensen spelverslaafd, dus pas op dat je dat niet overkomt. Niets ergers dan dat je van de dokter niet meer mag gamen, zeg maar.

Mocht je onderweg zijn, dan biedt het spelen van een spel op je mobiel uitkomst, in het volgende artikel zal ik hier aandacht aan besteden, mobile gaming is een wereld op zich, waar heel veel gebeurd en veel partijen proberen het hart van de gamer te veroveren. Tot later Game vrienden.

Linkruil.org

Comments are closed.