Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van Tegelvloeren tot Infraroodcabines bij Jan van Sundert in Etten-Leur

Wanneer je de showroom van Jan van Sundert binnenloopt, zijn de tegelvloeren en keukens het eerste dat opvalt. Hoewel mijn vrouw en ik niet kwamen voor de aanschaf van nieuwe vloertegels of een keuken, vonden we het wel leuk deze te bekijken. We zijn dan ook op ons gemak langs alle keukenopstellingen gelopen. Kookeilanden, hoekkeukens, design keukens, alles even prachtig. Je krijgt op die manier direct inspiratie en doet allerlei ideeën op voor je eigen keuken. Wellicht iets waar we in de toekomst iets mee konden doen. Vooralsnog voldeed onze huidig keuken prima.

Ook de tegelvloeren hebben we rustig bekeken. Ze verkopen er zelfs tegels die sprekend op echt parket lijken. Deze zijn haast niet van echt te onderscheiden. We wisten niet eens dat dit bestond. Met deze tegels kun je ruimten waar snel vocht en water op de grond terechtkomt, toch voorzien van een houtlook wat een warme uitstraling geeft, zonder dat je rekening hoeft te houden met vochtplekken. Kijk, op deze manier kom je nog eens op leuke ideeën.

Na de tegelafdeling, hebben we ook de badkamers bekeken. Want ook op het gebied van sanitair ben je bij Jan van Sundert aan het juiste adres. We hebben ontzettend mooie badkamers gezien. Sommige douches zelfs uitgerust met zonnedouche. Ook weer zoiets waarvan we nog nooit gehoord hadden. Het is eigenlijk een zonnebank, maar het verschil met een gewone zonnebank is dat je deze in je doucheruimte plaatst en dus staand tijdens het douchen kunt zonnen. Het lijkt ons geweldig.

Na alle badkameropstellingen bekeken te hebben, zijn we naar de afdeling sauna’s en infraroodcabines gelopen. Deze bevinden zich achterin de showroom. Want dit is waar we voor kwamen. Al een tijdje waren we op zoek naar een kleine saunacabine en we hadden gehoord dat Jan van Sundert specialist is op dit gebied. Ze kunnen de sauna’s en infraroodcabines geheel op maat maken. We raakten aan de praat met een verkoper en vertelden hem waarnaar we op zoek waren. In de hoek stond een showroommodel waar we direct weg van waren. Ook de prijs viel binnen ons budget. Blij verlieten we de showroom. Binnenkort zouden we onze eigen sauna hebben!

Lees Meer:   http://www.janvansundert.nl/infraroodcabine

Linkruil.org

Comments are closed.