Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van Toiletzitting tot Bedieningsplaten, de Sanitair Specialist Heeft de Accessoires die u Zoekt!

Het is zo’n vanzelfsprekend onderdeel in iedere woning, dat we er eigenlijk nooit echt bij stilstaan. Het toilet. Maar juist omdat we er ieder dag diverse malen gebruik van maken, verdient deze ruimte best wat extra aandacht. Tegenwoordig zijn er dan ook zeer veel mooie onderdelen en leuke accessoires verkrijgbaar waarmee van iedere toiletruimte en badkamer een trendy vertrek gemaakt kan worden.

Staand toilet of wandcloset?

Indien u een staand toilet heeft, sta dan eens stil bij het feit dat er ook prachtige hangtoiletten verkrijgbaar zijn. Zoals de naam al doet hangen deze aan de wand waardoor de vloer geheel vrij blijft. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk effect, het is ook nog eens zeer praktisch aangezien u de vloer eronder gemakkelijk schoon kunt houden. Om het geheel mee af te werken zijn er prachtige bedieningsplaten verkrijgbaar. Dit zijn de knoppen waarmee u de doorspoelfunctie kunt bedienen. Doordat bij hangtoiletten het spoelreservoir volledig is ingebouwd en weggewerkt, is alleen het bedieningspaneel zichtbaar. Dit zorgt voor een zeer moderne look. Bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen en stijlen. Van simplistisch wit, tot aan design RVS. Kies voor een uitvoering die past bij de rest van uw toiletinterieur.

De finishing touch voor ieder toilet

Hoewel het toilet puur functioneel is, is het leuk er eens wat extra aandacht op te vestigen. Dit kunt u doen door uw standaard toiletzitting te vervangen voor een opvallend exemplaar. Denk hierbij aan een zitting in een felle kleur of met een grappige of vrolijke opdruk. U zult zien dat uw toiletruimte ineens een compleet andere uitstraling krijgt! Er is eindeloos veel keuze uit modellen, kleuren en opdrukken. Wanneer u liever kiest voor een neutrale kleur, dan kan dit natuurlijk ook. Kies voor extra gebruiksgemak met een toiletzitting voorzien van een softclose functie. Het softclose mechanisme voorkomt dat de toiletbril bij het sluiten geluid maakt en zorgt er dus voor dat deze geheel geruisloos en heel geleidelijk sluit.

Sanitairwinkel

Bent u benieuwd waar u terecht kunt voor het vinden van deze accessoires? Neem eens een kijkje bij een echte sanitair specialist. In een sanitairwinkel treft u alle onderdelen in werkelijk iedere stijl en prijsklasse. Laat u informeren over de mogelijkheden en voorzie uw toilet van een compleet nieuwe look!

Linkruil.org

Comments are closed.