Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van wand- en vloertegels voor keukens tot badkamertegels

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken of sanitair voor de badkamer, staan maar weinig mensen stil bij hoe belangrijk betegeling eigenlijk is. Alle aandacht gaat in eerste instantie uit naar de soort keuken of wat voor sanitair er gekocht moet worden. Een moderne keuken, een kookeiland of een hoekkeuken, een badmeubel, stortdouche of een bubbelbad? Natuurlijk zijn dit essentiële onderdelen. Maar wat is een keuken zonder bijpassende wandtegels en wat is een badkamer zonder tegels?

Keukens zijn in ontelbaar veel stijlen en uitvoeringen verkrijgbaar. Dat is dan ook precies de reden dat er nog meer soorten tegels verkrijgbaar zijn. Ontelbaar veel kleuren, stijlen, afmetingen en materiaalsoorten om uit te kiezen. Een kleurrijke tegel kan uw keuken omtoveren in een vrolijke en trendy ruimte, terwijl een neutrale tegel juist een moderne en rustige sfeer kan creëren. Stem de tegels af om de kleur van uw keukenkasten zodat alles een mooi geheel vormt. Ook van belang is rekening te houden met de kleuren van de vloer, de wanden en raambekleding. U zult zien, tegels maken keukens pas echt compleet.

U kunt nog zo’n mooie badkamer hebben, badkamertegels zijn nu eenmaal onmisbaar. Niet alleen is het een prachtige afwerking van de vloer en wanden, het is ook heel praktisch. Een badkamer is een vochtige ruimte en tegels kunnen nu eenmaal goed tegen water. Daarnaast zijn ze gemakkelijk af te nemen en te drogen. Er zijn zelfs badkamertegels te verkrijgen met een speciale antislip laag. Hierdoor voorkomt u uitglijden. Dit is vooral erg handig voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Net zoals voor keukentegels geldt ook voor tegels in de badkamer dat deze in ontelbaar veel soorten en stijlen verkrijgbaar zijn. De nieuwste trend zijn tegels met een houtlook. Omdat een houtenvloer in een natte ruimte als de badkamer nu eenmaal niet praktisch is, wordt deze vloersoort alleen in droge ruimtes toegepast. Maar met houtlook tegels is het nu ook mogelijk de badkamer van een ‘’parketvloer’’ te voorzien. Het geeft iedere badkamer een warme en luxe uitstraling, maar dan met het gemak van tegels.

Kortom, tegels zijn praktisch en geven sfeer aan iedere ruimte. Neem daarom ruim de tijd de tegelsoort te vinden die bij u en de daarvoor bestemde ruimte past en maak uw woning compleet.

Linkruil.org

Comments are closed.