Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Veluwehof Natuursteen

Als er een dierbaar persoon overleden is, dan zijn er veel dingen om over na te denken. Bijvoorbeeld hoe de nagedachtenis aan uw dierbare zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Wellicht denkt u eraan om een grafmonument te laten maken. Steenhouwerij Veluwehof Natuursteen beschikt over alle deskundigheid om u hierbij te helpen op een betaalbare wijze.

Veluwehof Natuursteen is specialist op het gebied van grafstenen en –monumenten.
Wij kunnen voor u ook aanvullende inscripties op al bestaande grafstenen verzorgen en grafstenen restaureren.Wij beschikken over een toonzaal en tuinen waar ruim 450 grafmonumenten en grafstenen te bezichtigen zijn. Daarnaast kunt u ook voorbeelden hiervan in ons fotoboek terugvinden.

Verschillende steensoorten

Bij het ontwerpen van een grafmonument komen een aantal beslissingen kijken. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende categorieën. Ten eerste zijn er bewerkte stenen. Deze zijn gepolijst en hebben een glad oppervlak. Daarnaast zijn er de ruwe stenen, die niet gepolijst zijn en dus een natuurlijke uitstraling hebben. Als laatste zijn er zwerfkeien zoals die in de natuur gevonden worden. Bekijk eens ons online grafmonumenten fotoboek.

Uw eigen ontwerp

Alle ontwerpen voor een grafmonument zijn mogelijk, voor zover als het natuursteen het toelaat.
Als u speciale wensen heeft en u kunt niet de juiste grafsteen of het juiste grafmonument vinden, dan is er de mogelijkheid om zelf iets te ontwerpen. U kunt uw wensen en ideeën bespreken met onze adviseurs, die u graag verder helpen om uw wensen op professionele wijze te verwerken.

De adviseur kan u vervolgens desgewenst een realistische grafische weergave laten zien van hoe het grafmonument er uiteindelijk uit zal zien. Aan de hand daarvan kunnen altijd nog veranderingen worden aangebracht.
U kunt ook met behulp van ons online ontwerpprogramma zelf in drie stappen een grafmonument samenstellen, waarna u direct een offerte ontvangt. U heeft keuze uit diverse kleuren en modellen en u kunt zelf de tekst plaatsen.

veluwehof

Veluwehof Natuursteen, specialist op het gebied van grafstenen en –monumenten.

Linkruil.org

Comments are closed.