Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vergaderen Woerden | Vergadering plus een exclusief diner

Vergaderingen kunnen er zijn voor allerlei gelegenheden. Niet alleen bedrijven hebben eens in de zoveel tijd een belangrijke vergadering, ook bijvoorbeeld verenigingen, stichtingen of andere gezelschappen. Bij sommige meetings is deze zo zeer belangrijk dat de vergaderruimte bij uw kantoor niet voldoende is. Soms vergt het extra inspiratie of creativiteit en is er daarom een andere zaal nodig om een andere dementie te geven aan uw bespreking of werkafspraak. Vergaderruimtes vindt u overal maar wij hebben een speciale samenwerking met onze partner voor een exclusieve deal. U vergadert in één van de prachtige zalen van onze partner en geniet vervolgens van ons eten van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor nog meer ambitie tijdens uw vergadering! Wilt u een mooie locatie mét heerlijk eten voor het vergaderen Woerden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vergaderen Woerden | Het aanbod

We hebben verschillende zalen voor ieder gezelschap. Het is dus afhankelijk van de hoeveelheid mensen die u mee wilt nemen, welke zaal geschikt is voor u. We hebben een Hooizolder, geschikt voor 12 personen, het Kaashuis, geschikt voor 6 personen en de Hooikap, die zich in de buitenlucht bevindt. De Hooikap is daarentegen wel overkapt en we kunnen ervoor zorgen dat deze ook geheel voor de wind is afgesloten. Het is dus afhankelijk van uw wensen en behoeften welke zaal bij u past. Na de vergadering zorgen wij voor exclusief eten voor uw gasten. Met onze Michelin ster kunnen wij u garanderen van luxe en overheerlijk eten waar u van kunt genieten. Op deze manier krijgt u extra veel inspiratie voor uw vergadering en komen er gegarandeerd goede ideeën uit!

 

Contact

U kunt direct een vergaderzaal reserveren voor het vergaderen Woerden. Als u vragen heeft over de mogelijkheden of over onze services met het eten, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om in uw wensen te voldoen. Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest!

Linkruil.org

Comments are closed.