Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vergelijken vermogensbeheer

In Nederland zijn zo’n 150 verschillende vermogensbeheerders actief, dus het kan lastig zijn om hieruit de juiste vermogensbeheerder te kiezen die bij u en uw situatie past. Gelukkig kan de De Beleggingsassistent u helpen bij het vergelijken van diverse vermogensbeheerders. Wij kunnen voor u de vermogensbeheerder vinden die aansluit op uw wensen, eisen en doelstellingen. 

Om de juiste vermogensbeheerder te kunnen vinden is het goed om ze op verschillende gebieden met elkaar te vergelijken. Zo komt u te weten welke vermogensbeheerder voor u toegevoegde waarde heeft. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat het beleggingsbeleid is en op welke manier de vergoeding in rekening wordt gebracht. Is er sprake van een retourprovisie? Wij kunnen u helpen om op al deze vragen een antwoord te vinden.

De Beleggingsassistent
De Beleggingsassistent is een onafhankelijke vermogensbegeleider voor zowel particuliere beleggers als voor ondernemers en stichtingen. Wij hebben een professioneel netwerk  en veel kennis over vermogensbeheer vergelijken. Bij de Beleggingsassistent wordt alleen gewerkt met vermogensbeheerders die voldoen aan strenge eisen. Zo kunt u uw vermogen met een gerust hart uit handen geven.

Wat zijn de voordelen?
Als u ervoor kiest om uw vermogen te laten beheren door een specialist, dan heeft dit een aantal voordelen. Een vermogensbeheerder is deskundig en weet waar op gelet moet worden. Een professional heeft een erkende opleiding gevolgd en heeft vaak meerdere jaren ervaring.

Een vermogensbeheerder zorgt ervoor dat er maatwerk wordt geleverd vanaf een bepaald vermogen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een defensieve en een offensieve beleggingsstrategie. Dit hangt af van uw doelen en wensen.

Nog een voordeel van vermogensbeheer is dat u ook gebruik kunt maken van andere diensten, zoals een pensioendeskundige of een hypotheekadviseur. Zo heeft u ook ondersteuning op die gebieden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Linkruil.org

Comments are closed.