Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuisbedrijf of opslagruimte in Rotterdam nodig? Jan schut Verhuizingen!

Dat ik op korte termijn mijn verhuizing moest regelen was één ding. Maar ik moest mijn inboedel ook nog eens tijdelijk opslaan. Ik had geen idee hoe ik dit moest regelen. Mijn huidige woning was al verkocht, maar de sleutel van mijn nieuwe optrekje kreeg ik pas over een maand. Ik besloot eens te informeren bij collega’s en vrienden en een naam die ik verschillende keren hoorde vallen, was Jan Schut Verhuizingen. Naar wat bleek een verhuisbedrijf in Rotterdam. Een afspraak met dit bedrijf was zo gemaakt en al snel besloot ik dat ik mijn spullen aan dit bedrijf wel wilde toevertrouwen. Niet alleen omdat dit verhuisbedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat, een erkende en zeer professionele verhuisorganisatie is, maar ook omdat ik direct een klik had met de medewerker met wie ik het gesprek had.

Dus zo gezegd zo gedaan. Nog diezelfde week werden mijn spullen opgehaald en zorgvuldig ingeladen. In de opslagruimte in Rotterdam werden mijn spullen weer netjes uitgeladen en in de droge en veilige opslagruimte opgeslagen. Een maand later zouden de verhuizers mijn spullen weer uitladen en naar mijn nieuwe woning rijden. Tot die tijd nam ik mijn intrek bij een goede vriend. Een prettig gevoel hoor, wanneer je weet dat je oude woning verkocht is, je dierbare spullen veilig staan in de opslagruimte in Rotterdam en je je ook nog eens totaal geen zorgen hoeft te maken over de naderende verhuizing.

Inmiddels woon ik al weer een paar weken in mijn nieuwe stulpje en kijk ik met een zeer goed gevoel terug op de verhuizing. De verhuizers van Jan Schut Verhuizingen hebben mijn spullen netjes in de woning geplaatst. Zelf heb ik niets hoeven doen. Ja, ik heb hier en daar een paar aanwijzingen gegeven, koffie gezet en een paar broodjes gesmeerd, maar dat was het dan ook. Alles verliep soepel en uiterst vakkundig. De verhuisstress die ik verwacht had bleef daardoor uit en ik heb de hele verhuizing zelfs heel ontspannen ervaren. Daarom zal ik wanneer nodig, ook in de toekomst een beroep doen op Jan Schut Verhuizingen. Echt de verhuisspecialisten bij uitstek!

Linkruil.org

Comments are closed.