Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuisfirma met traditionele normen en waarden!

Er wordt veel gesproken over het vervagen van normen en waarden. Goede klantenservice lijkt niet meer te bestaan, vakwerk eigenlijk ook niet meer.

Gelukkig zijn er nog bedrijven die de oude tradities in ere houden. Neem Servaes Services, een verhuisfirma die het beroep al 60 jaar serieus neemt. Natuurlijk zijn ze bij Servaes Services met de tijd meegegaan. Zo hebben ze verscheiden erkenningen die aantonen dat de service die geleverd wordt kwalitatief goed en correct wordt uitgevoerd. Dit betekent onder andere dat deze verhuisfirma alleen werkt met verhuizers die de nodige certificaten (VCA, ISO) hebben behaald.

De traditionele normen en waarden blijken door duidelijke en nagekomen afspraken. Dit blijkt uit het feit dat de voornaamste doelstellingen vertrouwen garanderen en kwaliteit bieden zijn. Er zijn genoeg verhalen van oneerlijke praktijken in de verhuissector. Denk hierbij aan onverwachte extra kosten, het niet te nauw nemen met afspraken of met de geleverde kwaliteit.

Bij verhuisfirma Servaes Services worden alle kosten van tevoren afgesproken waardoor de klant niet voor verassingen komt te staan. Het rendement van de goed opgeleide verhuizers van deze firma ligt vaak hoger dan bij de concurrenten waardoor er sneller en effici├źnter gewerkt wordt. Hierdoor wordt er gegarandeerd brespaard op de verhuisprijs.

De persoonlijke benadering blijkt uit de toekenning van een projectmanager die verantwoordelijk is voor de hele verhuis. Dit betekent een aanspreekpunt en niet steeds wisselende gezichten. Daar bovenop wordt de verhuis opgevolgd door een van de twee zaakvoerders.

Ook uit de extra services die dit bedrijf levert blijkt dat het met de tijd meegegaan is. Zo worden en nu verpakkingsdiensten, (inter)nationale transporten, liftservice, verhuis en verkoop van verhuismaterialen, opslag van meubels en goederen, op- en overslag van goederen en behandeling en vervoer van speciale goederen en machines.
Door het goed implementeren van normen en waarden bent u bij Servaes Services aan het goede adres voor een betrouwbare verhuis.

Linkruil.org

Comments are closed.