Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuizers Rotterdam voor professioneel kunstvervoer

Nu ben ik totaal geen kunstkenner, maar enkele jaren gelden heeft mij opa mij een kostbare collectie kunst nagelaten. Ik was zijn enige kleindochter en hij wilde graag dat zijn kunstobjecten in de familie zouden blijven. De schilderijen en sculpturen hebben dan ook een prominente plek in mijn woonkamer gekregen. Het is werkelijk prachtig. Alles is getaxeerd en heeft een aanzienlijke waarde. Mijn man en ik zijn er dan ook zeer zuinig op. Nadat mijn man en ik besloten hadden ons huis te koop te zetten en te verhuizen naar een andere woning, sloeg me de angst dan ook om het hart. Stel je voor dat één van de objecten beschadigd zou raken? Of nog erger, stel dat één van de sculpturen kapot zou vallen?

Hier en daar ben ik daarom eens gaan informeren naar een verhuisbedrijf waaraan ik mijn dierbare kunstobjecten met een gerust hart kon toevertrouwen. Als snel tipte een vriendin mij contact op te nemen met verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen uit Rotterdam. Zij blijken al jarenlang ervaring te hebben met kunstvervoer. Er is een medewerker langsgekomen om de verhuizing te bespreken. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij dit bedrijf. De offerte was prima in orde en we hebben dan ook voor deze verhuizers uit Rotterdam gekozen.

Op de dag van de verhuizing liep alles op rolletjes. Aan de uiterst vriendelijke en vakkundige verhuizers uit Rotterdam kon je direct merken dat ze al heel wat ervaring hadden op het gebied van kustvervoer. Alles werd uiterst vakkundig verpakt en vervoerd. Ook de rest van onze inboedel werd zeer professioneel ingepakt en in de verhuiswagen geladen. Eenmaal bij ons nieuwe adres aangekomen, werden al onze eigendommen weer net zo zorgvuldig en professioneel uitgeladen en in de woning geplaatst.

Inmiddels heeft mijn opa’s verzameling ook in ons nieuwe huis weer een mooie plek gekregen. De schilderijen hangen prachtig in de eetkamer en de sculpturen staan gewoon schitterend in de serre. Alles is in perfecte staat. We zijn dan ook zeer te spreken over de diensten van verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen en kunnen deze verhuizers daarom ook aan iedereen aanbevelen!

Linkruil.org

Comments are closed.