Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuizingen in binnenland en verhuizingen buitenland

Al jaren woon ik in Rotterdam. Ik heb het er prima naar mijn zin. Toch begon er iets te knagen. Was dit wel wat ik wilde? Mijn baan, mijn huis. Gaf het me voldoening? Onlangs liep ik in de kroeg namelijk een oude bekende tegen het lijf. Johan vertelde me dat hij zijn baan en huis had opgezegd om een bed & breakfast in Frankrijk te beginnen. Het was een langgekoesterde droom die hij en zijn vrouw na al die jaren eindelijk in vervulling hadden laten gaan. Hij was een weekje in Nederland om familie te bezoeken.

De dagen na deze ontmoeting kon ik het idee van een verhuizing naar het buitenland maar niet uit mijn hoofd zetten. Johan had me ontzettend enthousiast gemaakt. Ik besloot gewoon eens wat te Googlen naar mogelijkheden op dat gebied. Ik zag mezelf al zitten in een mooie villa ergens aan de Costa Brava. Heerlijk in de zon, iedere dag genieten van verse lokale maaltijden op mijn terras, met uitzicht over de zee. Maar ik zou natuurlijk niet eeuwig kunnen blijven luieren. Ik had flink wat spaargeld, maar op een gegeven moment zou ik toch een baan moeten zoeken. Hier moest ik toch nog maar eens goed over nadenken. Inmiddels had ik wel informatie ingewonnen over verhuizingen naar het buitenland. Jan Schut Verhuizingen, een verhuisbedrijf in Rotterdam bij mij in de buurt, had hier al jarenlang ervaring mee. Zij kunnen de gehele verhuizing voor je uit handen nemen. Wel zo handig, want er komt natuurlijk nogal wat bij kijken.

Maar goed, ik wist inmiddels het nodige over welk ervaren verhuisbedrijf ik hiervoor in de arm zou kunnen nemen, maar ik moest natuurlijk we eerst een geschikte villa vinden, alles in Nederland opzeggen en achterlaten en helemaal opnieuw beginnen in het buitenland. Dit lijkt toch wel een stuk makkelijker dan het in werkelijkheid is. En om eerlijk te zijn, wil ik mijn vrienden en familie helemaal niet missen. Misschien moet ik dit hele idee en verhuizingen naar het buitenland maar helemaal laten varen of nog een paar jaar uitstellen en gewoon gebruik maken van het aanbod van Johan om eens bij hem langs te komen in Frankrijk.

Linkruil.org

Comments are closed.