Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuuradministratie en online reserveren: optimalisatie van uw omzet

Vele grote bedrijven in de recreatieve branche werken reeds met online reserveren en een bijbehorende verhuuradministratie. Voor kleine en middelgrote recreatieve ondernemers is dit nog geen vanzelfsprekendheid. Tot nu toe in ieder geval. Waar hoge investeringen en ‘angst’  voor fouten in het boekingsproces (en alle gevolgen van dien) vooral redenen waren om hier nog niet op over te stappen, worden deze obstakels weggenomen door een concept dat speciaal voor de kleinere recreatieondernemer op de markt is gebracht.

Een betaalbare verhuuradministratie

Tommy Bookingsupport heeft namelijk een betaalbare verhuuradministratie voor kleine en middelgrote recreatieve bedrijven (met een capaciteit van maximaal 300 eenheden) ontwikkeld. Of het nu gaat om een camping, Bed & Breakfast, hotel of misschien wel boot- of fietsverhuur, gasten kunnen eenvoudig online informatie en prijzen opvragen en daarna direct online boeken. Hierdoor zal de boekingsomzet gestimuleerd worden, terwijl de recreatieondernemer alles eenvoudig kan monitoren met het boekingssyteem. Deze verhuuradministratie biedt ‘alle’ mogelijkheden die de bekende grote reserveringssystemen ook bieden, maar tegen een tarief dat aansluit bij het budget van kleinere ondernemingen.

Verhuuradministratie met eigen controle

De verhuuradministratie van Tommy Bookingsupport kenmerkt zich niet alleen door de prijsstelling. Ook het feit dat er mogelijkheden voor extra controle zijn ingebouwd, zal kleine en middelgrote ondernemers over de streep kunnen trekken om op online reserveren over te gaan. De gast maakt de boeking namelijk eenvoudig en geheel zelfstandig, maar omdat op receptie een mail van de boeking ontvangt en zij deze met enkele simpele stappen zelf nog dient te bevestigen, is er nog de mogelijkheid tot controle van de gegevens. Na de bevestiging door een medewerker ontvangt de gast de definitieve bevestiging, waarna alles echt vast is gelegd.

Linkruil.org

Comments are closed.