Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verleng de zomer met een terrasverwarming

In oktober genieten van een heerlijk wijntje in de tuin, zelfs wanneer de zon allang onder is: Tuinmeubelen.nl maakt het mogelijk. De specialist in tuinmeubelen en tuinaccessoires heeft onlangs het assortiment uitgebreid met een ruime collectie terrasverwarmers. Niet meer weg te denken uit de horeca, en binnenkort ook niet meer uit de achtertuin. Stel het afscheid van de zomer nog even uit!

Terrasverwarming
In Nederland is het aantal zonuren helaas beperkt. Slimme horecaondernemers hebben daar allang iets voor gevonden: op vrijwel elk terras staan tegenwoordig heaters, die voor een aangename warmte zorgen. Maar waarom zou je zo’n terrasverwarmer ook niet gebruiken op frisse herfstavonden thuis? Tuinmeubelen.nl maakt het nu ook voor consumenten mogelijk om een terrasverwarmer aan te schaffen. Kies voor een heater met wieltjes, gemonteerd aan de muur of een staand exemplaar, en op basis van infrarood, elektriciteit of gas.

Gebruiksgemak
Uiteraard staat veiligheid bij Tuinmeubelen.nl hoog in het vandaal. Zo wordt de gastoevoer naar de Area lounge heater van Eurom automatisch gestopt wanneer de heater te warm wordt of omvalt. Met het stijlvolle ontwerp en een bereik van maar liefst 100 m2 is deze terrasverwarmer uitermate geschikt voor het verwarmen van grote oppervlaktes. Wie een kleinere oppervlakte wil verwarmen, heeft een uitstekende koop aan de Eurom Golden 2000 Ultra RCD, die zowel aan de muur, aan het plafond of aan een parasol gemonteerd kan worden. Deze terrasverwarmer heeft een bereik van 20 m2, is waterwerend en kan eenvoudig in de gewenste hoek worden gedraaid.

Tuinmeubelen.nl
De webwinkel Tuinmeubelen.nl biedt een ruime keuze aan tuinartikelen voor consumenten, zoals tuinsets, parasols, tuinkussens, banken, barbecues en onderhoudsmiddelen. Met scherpe prijzen en fysieke showrooms door heel Nederland sluit de webwinkel perfect aan bij de wensen van de moderne consument. Bestellingen vanaf € 150 worden gratis thuisbezorgd.

Linkruil.org

Comments are closed.