Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verlichting in het klaslokaal

De verlichting in klaslokalen laat nog wel eens te wensen over. Verouderde lichtbakken die nog nauwelijks werken, knipperend licht dat nooit zal worden gerepareerd of flauw, geel licht zijn maar enkele voorbeelden. De schoolverlichting is echter van invloed op het welzijn en de prestaties van leerlingen. Werken in een goed verlichte omgeving, stimuleert en bevorderd de prestaties.

Om klaslokalen te voorzien van energie efficiënt licht en dit de prestaties te laten bevorderen van de leerlingen, heeft Fagerhult de ‘Indira schoolverlichting’ ontwikkeld. Deze verlichting is ontwikkeld om een gezonde én stimulerende omgeving te realiseren. Met behulpt van LED armaturen heeft Fagerhult verlichting gecreëerd die het lokaal perfect van verlichting voorziet. Indira verlicht het klaslokaal op een manier zodat deze verblindingsvrij is en een aangename schaduw geeft, zodat leerlingen en leraren zich natuurlijk verlicht voelen. Het voelt als het ware als een stukje hemel in het klaslokaal.

Fagerhult Verlichting

Fagerhult verlichting in klaslokaal Helsingborg

LED verlichting

LED verlichting heeft de toekomst! Uit verschillende onderzoeken van Fagerhult blijkt dat LED-licht helderder blijkt te zijn dan een fluorescentie lamp. Het is dus mogelijk om meer en beter licht te creëren in het lokaal en tevens energie te besparen. Via een onderzoek in Helsingborg is Fagerhult er achter gekomen dat door het verlichten van de wanden en plafonds met indirect licht, de leerlingen zich meer alert voelden en betere cijfers behaalden.

Linkruil.org

Comments are closed.