Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vermogensbeheer vergelijken

Bent u een particuliere belegger? Heeft u het beheer van uw vermogen uit handen gegeven of overweegt u deze keuze? Dan is het van belang een betrouwbare vermogensbeheerder of private bank te zoeken die uw vermogensbeheer belangen met recht behartigt en ook aan uw wensen kan voldoen.
Twijfelt u of u de juiste partij heeft gekozen?  Vergelijk uw vermogensbeheerder met behulp van de Beleggingsassistent.

Vergelijk beheerders online

Binnen Nederland zijn er veel partijen die beweren de beste vermogensbeheerders te zijn.
Hier geloven de medewerkers van De Beleggingsassistent niet in. Een goede vermogensbeheerder vinden, is maatwerk. Gedegen kennis en ervaring van de markt is onmisbaar maar vergeet vooral de belegger niet. De wensen en eisen van de belegger staan immers centraal.
Rendement is zeer zeker belangrijk maar zaken als beleid en vergoedingsstructuur mag niet worden vergeten. De juiste match tussen belegger en vermogensbeheerder is cruciaal.

Vermogensbeheer vergelijken, onafhankelijk en kosteloos.

De goede dienstverlening en professionaliteit bij vermogensbeheer vergelijken, dat staat voorop. hebben De Beleggingsassistent heeft niet voor niets de afgelopen vijf jaar bijna 800 klanten succesvol aan een passende beheerder gekoppeld.
Het merendeel van de klanten bevindt zich nog steeds bij dezelfde vermogensbeheerder. De betrokkenheid, goede nazorg en persoonlijk contact door de Beleggingsassistent wordt dan ook door de klanten zeer op prijs gesteld.

beleggingsassistent

De Beleggingsassistent zoekt de beste vermogensbeheerder voor u.

Linkruil.org

Comments are closed.