Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vernieuwde Erectieshop.nl stunt met 20% korting

Sinds 3 maart 2014 is de vernieuwde erotische webshop Erectieshop.nl geopend. Om dit te vieren geeft Erectieshop.nl een maand lang 20% korting weg op het gehele assortiment erectiepillen en erotische artikelen. Deze kortingsactie duurt nog tot en met 3 april.

es_234-60

 

 

 

Erectieshop.nl is een erotische webshop welke zich met name richt op de man. De focus ligt bij de verkoop van erectiepillen en erectiemiddelen maar de erotische webshop is continu opzoek naar spannende producten en artikelen om het assortiment mee uit te kunnen breiden een een steeds breder assortiment te ontwikkelen en zo ook een steeds bredere doelgroep aan te kunnen spreken.

De kracht van Erectieshop.nl ligt in het grote aanbod unieke eigen merk producten waarvan een groot deel 100% natuurlijk is. Hiermee onderscheidt Erectieshop.nl zich van andere online sexshops en spreekt een zeer groot publiek aan.

Een goede service en behoud van een grote klanttevredenheid staan bij Erectieshop.nl voorop. Erectieshop.nl hecht veel waarde aan tevreden klanten die keer op keer terugkomen om hun favoriete producten te bestellen. Door de opening van de vernieuwde webshop kan Erectieshop.nl nóg beter inspelen op de wensen van de klant.

Pluspunten Erectieshop.nl

  • Goede service
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Groot aanbod unieke eigen merk producten
  • Groot aanbod 100% natuurlijke producten
  • Snelle levering
  • Veilige betaalmethoden
  • Discrete verzending
  • Altijd hoge stapelkortingen

Naast erectiepillen en erectiemiddelen kunnen klanten bij Erectieshop.nl ook terecht voor libido verhogende middelen, glijmiddelen, sex accessoires, erotische artikelen voor de vrouw, penisapparaten en middelen tegen een vroegtijdige zaadlozing, voor een gezonde prostaat en voor een natuurlijke penisvergroting.

Klanten ontvangen nog tot en met 3 april 20% korting op de bestelling.

Linkruil.org

Comments are closed.