Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verschillende merken schooltassen

Scholieren vinden het model van de schooltas erg belangrijk. Wanneer zij voor het eerst naar de middelbare school gaan, is dat toch erg spannend en willen ze graag een goede indruk achterlaten bij de medescholieren. Het hebben van een schooltas die bij ze past, kan hier natuurlijk bij helpen. De tas moet voldoen aan de trend van dat moment, de kleur moet bij de scholier passen en niet heel onbelangrijk is of alle zware boeken erin passen. Tegenwoordig zijn het vooral rugtassen die als schooltassen worden gebruikt. Bekende merken voor schooltassen zijn bijvoorbeeld Kipling, Eastpak en misschien ken je ook wel de Cowboysbag schooltassen. De tassen van Cowboysbag kunnen worden gezien als de ouderwetse leren schooltas, maar dan in een moderne versie! Cowboysbag schooltassen is de laatste jaren steeds populairder geworden en die hebben zij te danken aan de kwaliteit van hun producten en de unieke uitstraling die de tassen hebben.

De Eastpak en Kipling schooltassen

De schooltassen van Eastpak en Kipling zijn niet meer weg te denken bij de scholieren. Al vele jaren is het merk Eastpak mateloos populair. Dit hebben zij onder andere te danken aan het brede assortiment dat ze aanbieden. De schooltassen zijn verkrijgbaar in neutrale effen kleuren, maar ook in felle kleuren en veel verschillende prints. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er elk jaar een limited edition rugzak is, die scholieren dan ook maar al te graag in hun bezit willen hebben! Het merk Eastpak is zo verzekerd van de kwaliteit dat ze maar liefst 30 jaar garantie geven op de tassen.

De schooltassen van Kipling hebben een eigen stukje identiteit. Het merk wordt geassocieerd met kwaliteit en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze tassen zijn al jaren geliefd onder de scholieren en voor elke scholier zit er een goede Kipling tas tussen. De modellen variƫren van grote tassen tot wat kleinere modellen. Er is ontzettend veel ruimte voor alle boeken die mee worden genomen naar school. Daarnaast hebben ze ook leuke bijpassende etuis die weer een apart vakje heeft in de schooltas. Erg leuk en handig!

Linkruil.org

Comments are closed.