Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vertaler nodig?

U bent van ons gewend dat wij graag tips delen met de rest van Nederland. Dit doen wij over het algemeen door blogartikelen uit te werken en deze te delen. Wij verspreiden onze tips zo veel mogelijk in de hoop dat mensen die de tips kunnen gebruiken ze ook tegen komen. Wij hopen dan ook dat u zelf mee helpt om onze artikelen te verspreiden.

Tip voor een goede vertaler

Bent u op zoek naar een goede vertaler om uw documenten te vertalen? Er bestaat een verschil tussen normale vertalers en beëdigde vertalers. Weet u waar u specifiek naar op zoek bent? Een beëdigd vertaler is gemachtigd om officiële documenten te vertalen. Deze documenten worden ook gewaarmerkt zodat u ze officieel kunt gebruiken. Een beëdigd vertaler hoeft niet kwalitatief beter te zijn in het vertalen van documenten. Het gaat hierbij puur om het soort documenten dat de vertaler vertaald. Dit kunt u zien als een vakspecialisme.

Vertalingen voor minder voorkomende talen?

Vertalers van Engelse of Spaanse documenten zijn er in overvloed te vinden. Dit is vaak het probleem niet. Maar zoekt u bijvoorbeeld een beëdigd vertaler Russisch, dan zijn er een stuk minder te vinden. Dit geldt zelfs ook voor een beëdigd vertaler Turks. Wij raden u aan om goed te zoeken, want er zijn nog al wat verschillende vertalers die zichzelf als professioneel omschrijven. Klik op bovenstaande links voor vertalers die in ieder geval goed zijn.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.