Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vervolmaking van uw Badkamer: De Grohe Kraan en een Spiegel Met Verlichting

Grohe is een bekende naam op het gebied van accessoires voor uw badkamer en andere plaatsen in uw huis waar sanitair belangrijk is. Een Grohe kraan is er voor elke ruimte in huis waar er een nodig is: de badkamer, de douche, de keuken en zelfs voor uw privé spa. Denk hierbij aan thermostatische douchemengkranen, wandmengkranen, keukenmengkranen, kranen met filterfunctie, etc.

Grohe staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Grohe is creatief in de ontwikkeling van haar producten en dat is terug te vinden in de vormgeving en functionaliteit van de kranen. Grohe heeft al 15 red dot Awards gewonnen voor haar ontwerpen wat aangeeft dat Grohe kranen tot de beste in de wereld behoren. Design staat net als ontwikkeling van technologie, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel bij Grohe. Het is dan ook niet zo gek dat er bij Sanitairtoppers.nl, dé online badkamerspecialist, een groot assortiment van deze kranen in het assortiment heeft.

Koopt u een Grohe kraan, dan weet u dat u kwaliteit koopt. Een kraan die een aantal duurtesten heeft doorstaan. Elk onderdeel wordt getest op duurzaamheid, 20 jaar dagelijks gebruik met name hard water moet een onderdeel doorstaan om te voldoen aan eigen en internationale kwaliteitsnormen. De Grohe kwaliteit gaat eigenlijk nog veel verder dan een gewone levenscyclus. Grohe levert ook nog eens vervangende onderdelen tot tien jaar nadat productie van een artikel is gestopt. Met Grohe koopt u dus een kwaliteitsproduct wat lang meegaat en een sieraad is voor uw huis.

Wat is er meer onmisbaar in een badkamer dan een spiegel? Vaak is het zo dat een badkamer weinig daglicht kent waardoor een spiegel met verlichting eigenlijk onmisbaar is. Of we nu praten over een spiegel met ingebouwd licht of een lamp aan de zijkant, belangrijk is dat het licht op ooghoogte op uw gezicht schijnt zonder schaduwvorming.

De mogelijkheden om een spiegel met verlichting te kiezen zijn legio. Bij Sanitairtoppers.nl is dan ook een groot assortiment spiegels verkrijgbaar. U kunt voor verlichting van de spiegel kiezen voor halogeen, neon/tl of led. Veel spiegels zijn verkrijgbaar met verwarming zodat u geen probleem heeft met een beslagen spiegel.

Badkamerspiegels, design spiegels, verwarmde spiegels met infrarood sensor, spiegels op maat, spiegels met make-up gedeelte, spiegelkasten met verlichting, spiegels met bovenlicht, spiegels met verlichting achter de spiegel, u kunt het zo gek niet noemen of het is er. Wat u ook kiest maakt niet uit. U zult merken dat elke keuze een toegevoegde waarde zal hebben voor de verfraaiing van uw badkamer.

Linkruil.org

Comments are closed.