Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verwarming onderhoud

Uw verwarming is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Uw verwarming zorgt ervoor dat u er lekker warm bij zit in deze koude dagen van de herfst en winter. De media had het er over dat het een horror winter zou worden met veel sneeuw en kou. Zorg voor uzelf en zorg ervoor dat u er die dagen heerlijk warm bij kan zitten. Een onderhoud kunt u aanvragen bij een verwarming specialist, die weet precies waar hij op moet letten en wat er eventueel vervangen moet worden. Vraag daarom snel een onderhoudsbeurt aan en zit er altijd lekker warm bij.

Verwarming ontluchten

Werkt uw ketel niet meer zoals het hoort? Dan is de eerste oplossing uw verwarming ontluchten. Door het stoken kan er lucht in uw verwarming komen. Die lucht zorgt voor druk in uw verwarming waardoor er minder warmwater in uw verwarming wordt gepompt. Zo haalt uw verwarming niet de warme tempraturen die hij hoort te halen. Laat daarom uw verwarming regelmatig ontluchten door een specialist. Zij kunnen niet alleen uw verwarming nakijken maar ook uw boiler, daar moet namelijk zo af en toe ook nieuw water in. Heeft uw er geen veerstand van, dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten en dan komt er regelmatig een expert bij u langs.

HR ketel

Een HR ketel is een energiezuinige ketel die zeer geliefd wordt door heel Nederland. Maar wat is een HR ketel eigenlijk? HR staat voor Hoog Rendement, dit wil zeggen dat de ketel meer warmte haalt uit minder gas. In ieder geval meer warmte dan een normale ketel want een HR ketel kan een rendement halen van meer dan 100% . Hoe kan deze ketel zo’n hoog rendement halen vraagt u zich af? Dat komt omdat de ketel de waterdampen die ontstaan tijdens de verbranding ook gebruikt om warmte mee te produceren. Zo komt het dat de ketel een hoog rendement haalt.

Linkruil.org

Comments are closed.