Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verwerk uw bedrijfsgegevens in realtime met SAP HANA

Bedrijfsgegevens verwerken

Bedrijfsgegevens moeten efficiënt verwerkt worden. In het beste geval is het constant mogelijk om gegevens toe te voegen aan de database van een bedrijf, maar ook om gegevens uit de database te halen voor analyse. Daar is de database immers voor aangelegd. Grote bedrijven met gigantische databases willen continu in staat zijn om de database, of bijvoorbeeld recente partities van de database, te analyseren. Zo kan het bedrijf inspringen op de veranderingen op de markt, om zo de omzet te maximaliseren.
Er zijn talloze programma’s op de markt gekomen, onder meer van SAP, om databases te analyseren. Een belangrijk aspect van het werken met databases is het raadplegen van de database. Het opslaan van gegevens, of het raadplegen van gegevens, kan een tijdrovend en complex proces zijn.
In combinatie met een aantal grote bedrijven heeft SAP een product ontwikkeld, HANA, dat gemaakt is om in realtime bedrijfsgegevens te kunnen verwerken.

SAP HANA

SAP HANA is een in 2010 ontwikkeld product van het Duitse bedrijf SAP AG. Het is een combinatie van software en hardware. Met SAP HANA kunt u een database in realtime doorzoeken en zo uw data op een efficiënte en snelle manier verwerken om zo goed mogelijk om te kunnen springen met de data waar uw bedrijf over beschikt.
Door in realtime databases te kunnen raadplegen, loopt u niet achter de feiten aan. U kunt direct zinvolle inzichten uit een datapartitie halen. Doordat u in realtime de database doorzoekt, kunt u ook direct aan de slag om de inzichten uit een database om te zetten in actie. U kunt direct ingrijpen en de koers van uw bedrijf aanpassen. Zo optimaliseert u de omzet, en gaat u efficiënt om met de middelen die uw bedrijf te beschikking staan.

SAP: voor elk bedrijf

SAP staat bekend om de vooraanstaande en innovatie software die dit bedrijf produceert. Als u reeds met SAP software of hardware werkt, is SAP HANA een geweldige aanwinst die de omzet van uw bedrijf verregaand kan optimaliseren. Met SAP HANA kunt u business forecastings maken, u kunt de gang van zaken binnen uw bedrijf onderzoeken en optimaliseren, en u kunt efficiënter dan ooit tevoren met data omspringen. Dankzij SAP HANA wordt data meer dan alleen maar een ontoegankelijke stapel gegevens.
Met SAP HANA kunt u grote hoeveelheden data gebruiken als leidraad bij beslissingen op de korte termijn.

 

Linkruil.org

Comments are closed.