Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verwerking van een sloopauto op een duurzame manier

De sloopbedrijven van vandaag de dag werken op een bijzonder milieuvriendelijke manier. Dit zijn voornamelijk de bedrijven die zijn aangesloten bij Stiba. Als je een sloperij Rotterdam zoekt dan is het verstandig om met een sloperij in zee te gaan die is aangesloten bij deze branchevereniging. Deze branchevereniging wil natuurlijk dat de bedrijven die bij deze vereniging zijn aangesloten zich aan de regels en wetgeving houden.

Vrijwel alle bedrijven die zijn aangesloten bij Stiba werken op een bijzonder milieuvriendelijke manier. Een overgroot deel van de auto wordt door de meeste sloperijen gerecycled. Het gaat dan om een percentage van minimaal 85 procent. Dat is natuurlijk een hoog percentage en in de toekomst zal dit getal alleen maar hoger worden. Alleen zaken zoals de olie, remvloeistof of koelvloeistof kan niet worden gerecycled en moet worden gescheiden wanneer men de auto verwerkt.

Kies dus voor een erkende sloperij die op een duurzame manier auto’s kan en gaat slopen. Natuurlijk wil je ook een leuke vergoeding voor je sloopauto Rotterdam en je mag op zijn minst verwachten dat je een aardig vergoeding voor je auto krijgt. Je wilt natuurlijk ook dat je zelf weinig actie hoeft te ondernemen. In zo’n geval kan het zijn dat de sloperij zelf jouw auto komt ophalen en zo heb jij er nauwelijks omkijken naar. Als je kiest voor de juiste autosloperij ben je zeker van deze zaken en ben je binnen de kortste keren van je sloopauto  verlost. Zo kun je direct kijken naar een andere auto.

Linkruil.org

Comments are closed.