Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

ViaCloud – managed File Transfer

ViaCloud levert MFT oplossingen voor AdHoc file transfer, Secure MFT, File-based Automation, Mobile File Transfer en Secure Dropbox. Verder levert ViaCloud MFT integratie voor Outlook, Salesforce, IBM Notes, SharePoint, Single Sign-On (SSO), Data Loss Prevention (DLP), Disaster Recovery en Failover.

Recent is Viacloud gaan samenwerken met Managed File Transfer oplossingen van Thru. Er is gekozen voor deze samenwerking tussen deze twee ontwikkelaars om de API’s van Thru en de flexibiliteit van MFT te stoomlijnen.

Onbetrouwbare bestandsoverdracht belemmerde een effectieve samenwerking binnen VMware.

Het software ontwikkel proces vereist georganiseerde teamwork en een aanzienlijke hoeveelheid bestanden welke binnen de diverse projecten veilig uitgewisseld moeten worden. Bij VMware uploaden duizenden interne en externe ontwikkelaars project bestanden naar online portals waar ze kunnen samenwerken en ontwikkelingen delen. In de oude situaties werden de interne en externe projecten verdeeld tussen twee verschillende locaties: Salesforce Communities voor in-house ontwikkelaars en een eigen ontwikkelde portal voor externe partners.

Het beheren van twee aparte portals voor duizenden gebruikers wereldwijd werd een probleem voor VMware vanwege trage uploads en downloads en incidentele storingen in het systeem welke de workflows verstoorde en inefficiënties introduceerde. De noodzaak groeide om de samenwerking te verschuiven naar een enkele toepassing, waarbij VMware alle ontwikkelaars migreert naar hun bestaande Salesforce Communities workflow. VMware  zocht een file transfer oplossing die alle bestandsuitwisseling naar een enkel platform in de cloud zou kunnen verplaatsen.

Linkruil.org

Comments are closed.