Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Virtuele tours, zowel goed voor je imago als voor de omzet

Hoe kan een virtuele tour jouw imago opkrikken…?

Allereerst zorgt een virtual tour voor een echte beleving. Alsof je er middenin staat. Vrij rondlopen in een zaak creëert inzicht en kennis voor de online bezoeker. Met een Premium Virtual Tour van Poppr heb je een perfect online visitekaartje. Deze zijn van uiterst goede kwaliteit in super HDR en laten jouw zaak er piekfijn uitzien.

• Nieuwe zaak?

Heb je net een nieuwe zaak opgestart? Dan is een virtual tour de perfecte tool om prospect kennis te doen maken met jouw nieuw bedrijf. In één muisklik kunnen ze jouw bedrijf ontdekken en meer te weten komen hoe of wat jij precies doet. En zeg nu zelf? Beelden zeggen meer dan woorden en dat is bij een virtual tour niet anders. Dankzij deze virtuele rondleiding kunnen potentiële bezoekers jouw zaak in één muisklik verkennen. Uiteraard is dit niet hetzelfde als een real-life bezoek maar het dient als teaser/trigger. Mensen kunnen in één oogopslag zien of jouw zaak hun bezoekje waard is. Ze weten wat ze kunnen verwachten en dat verlaagt een zekere ‘drempel’.

• Een echte ancien?

Bestaat jouw zaak al superlang? Genoeg bekendheid volgens jou? Verbreed je horizon en spreek een nieuw segment prospecten aan. Want tijdens een zoektocht naar een geschikt bedrijf kan alles snel als afstandelijk, mysterieus of ouderwets overkomen. Uiteraard is uw website belangrijk maar de klant kan zich daarom nog niet altijd meteen een beeld vormen over uw bedrijf. Een virtuele tour zegt dan ook veel meer dan een statische afbeelding.

Hoe kan een 360° tour mijn omzet verdubbelen?

Een virtual tour zorgt voor een langere bezoekduur op uw website. Het creëert een vertrouwensband tussen uw bezoeker en uw bedrijf. Daarnaast is het geen vluchtig bezoek maar is het officiëel bewezen dat de gemiddelde bezoeksduur van een virtual tour 3 minuten is. Bovendien heb je met dit prachtig staaltje van communicatie een veel groter online bereik. Zo kan je op 1 dag tijd wel 250.000 bezoekers verwachten. Een virtual tour zorgt voor veel meer conversie. Hoe groter uw bereik, hoe groter de conversie die je kan verwachten. Een 360° rondleiding is maar een éénmalige investering, terwijl je daar online heel goed kan met scoren. Meer bezoekers, langere bezoekduur, vertrouwensband en meer conversie naar verkoop toe. ROI is ook een belangrijk begrip dat we binnen deze context niet mogen vergeten. Wat haal je uit deze virtuele investering? Was dit een goede beslissing? Dat zijn vragen die elke ondernemer zichzelf stelt. Wanneer men bij Poppr een virtual tour aankoopt, krijg je dit allemaal te weten. Zo krijg je wekelijks een Google Analytics rapport toegestuurd dat alle cijfers bevat om jouw ROI te meten.

Bij wie kan je terecht voor een virtual tour?

Poppr, een Gents bedrijf, is al jaren gespecialiseerd in 360° fotografie. Met meer dan 800 zaken in hun portfolio zijn ze de absolute nummer 1 op vlak van virtual tours. De Premium Virtual Tours zijn hun online paradepaardjes. Deze zijn van uiterste goede kwaliteit en hier heb je talloze mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld video’s, muziek, informatie pop-ups…integreren in deze virtuele rondleidingen. Onlangs hebben ze het Stadhuis van Gent gevirtualiseerd. Je vind daar hier meer informatie over: http://www.poppr.be/2014/05/breng-een-virtueel-bezoekje-aan-het-stadhuis-van-gent/

Met een krachtig team staan ze voor iedere opdracht klaar. Ze streven steeds naar de perfecte oplossing. Bovendien is Poppr een partnerbedrijf van Google. Zo kunnen ze virtuele tours aansluiten op Google Maps/Google Street View. Dit bevordert jouw ranking in de Google zoekresultaten en zorgt voor een optimale vindbaarheid. Om meer te weten over Google Business View neem je best een kijkje op hun website www.poppr.be

Wat kost een 360° tour?

Poppr biedt twee verschillende virtual tours aan. De Premium Virtual Tours starten aan € 495, dit is een eenmalige kost. Google Business Views beginnen vanaf € 295, inclusief aansluiting op Google Search, Google Maps en Google+.

Nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar hello@poppr.be

Linkruil.org

Comments are closed.