Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vliegen naar Rome

Als je wilt vliegen naar Rome boek dan je tickets via vliegticket-rome.nl. Je weet dan zeker dat je met een goedkope vliegticket Rome naar deze geweldige stad reist. Het geld dat je daarmee uitspaart kun je mooi besteden aan de leuke dingen in de hoofdstad van Italië. Rome is namelijk een perfecte stad om een paar dagen in rond te neuzen.

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, dan kom je in Rome volledige aan je trekken. Rome was vroeger het centrum van de beschaving, de belangrijkste stad in het Romeinse Rijk. Daarvan is nu nog steeds veel te zien. De stad kent veel opgravingen, maar ook nog gebouwen die de tand des tijds (voor een deel) hebben doorstaan. Wat je echt gezien moet hebben is het Pantheon. Dit ronde gebouw in het midden van Rome is van buiten imposant en van binnen echt prachtig. De schilderingen op het dak, met daarbij het gat in het dak waardoor licht binnenvalt, is uniek in de wereld en van een zeldzame schoonheid.

Maar het Pantheon is natuurlijk niet het enige mooie aan Rome. Waar je ook echt naar toe moet gaan is Vaticaanstad. Aan te raden is om de koepel van de grote kerk daar te beklimmen. Van daaruit heb je een wijd uitzicht over de hele stad en over het Sint Pietersplein. Kortom, schitterend om te zien. 

Linkruil.org

Comments are closed.