Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloerbelijning garandeert veiligheid | VVR

In grote fabrieks- en bedrijfsgebouwen is het vaak lastig het overzicht te bewaren. Doordat er vele ruimtes zijn, is het onduidelijk waar u zich bevindt. Door gebruik te maken van vloerbelijning wordt het gemakkelijker en duidelijker te bepalen waar u heen moet of nu bent. Daarnaast zorgt dit voor extra veiligheid. Doordat op de vloer de route is aangegeven of bepaalde gedeeltes waar u bent toegestaan om te lopen, zorgt dit voor betere doorstroming. Doordat er geen verwarring meer ontstaat over bepaalde gebieden waar u wel of niet mag lopen, loopt alles beter door. Dit zal dus de veiligheid, in bijvoorbeeld parkeergarages, verbeteren. Door veel auto’s, maar ook in fabriekshallen met veel machines of heftrucks, is het belangrijk dat men op de veilige plekken loopt. Van Velzen Reflectielijnen helpt u met de vloerbelijning waardoor het overzicht bewaard wordt.

 

Kwaliteit en duurzaamheid van de vloerbelijning

Van Velzen Reflectielijnen zorgt voor een hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat de belijning zo lang mogelijk blijft zitten. Wij hebben de juiste producten die een lange levensduur garanderen. Welk product wij gebruiken, hangt af van de ondergrond en de omgeving. Dit wil zeggen, binnen/ buiten en weersomstandigheden. De vloerbelijning heeft weinig onderhoud nodig en is dus erg voordelig. Door de goede kwaliteit zal de belijning altijd opvallen, wat erg belangrijk is.

Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk tijdens onze werkzaamheden. Ons wagenpark bestaat uit elektrische voertuigen die wij opladen op ons terrein. De producten die wij gebruiken voor onze belijning zijn erg duurzaam door de lange levensduur. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor de duurzaamheid.

Meer informatie

Wilt u meer veiligheid en duidelijkheid over de bepaalde routes of veilige routes in uw bedrijfspand of fabriekshal? Van Velzen Reflectielijnen zorgt voor de vloerbelijning in uw gebouw! Onze belijning is van lange duur en is bovendien duurzaam. Wij helpen u graag verder met uw belijning. Voor extra informatie kunt u een kijkje nemen op onze website of kunt u contact met ons opnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.