Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloerstickers ideaal voor winkels

Vloerstickers zijn ideaal voor winkels. Door middel van deze stickers kunnen bepaalde acties bijvoorbeeld onder de aandacht gebracht worden. Zo kunt u een vloersticker bij de ingang plaatsen en daar de nieuwe spaaractie op duidelijk maken, hiermee creëer je attentiewaarde waardoor mensen al in contact zijn gekomen met de actie.

Mogelijkheden

Naast de zojuist benoemde mogelijkheid van vloerstickers op de winkelvloer om een actie onder de aandacht te brengen, zijn deze op veel meer plaatsen te gebruiken. Bijvoorbeeld om de route voor uw klanten in een winkel uit te stippelen, als magazijnsignalering of om een privacy lijn aan te geven. Vloerstickers zijn er voor zowel binnen als buiten. Wanneer u stickers buiten gebruikt, vergroot u als het ware uw winkeloppervlakte en begint de beleving van uw winkel al buiten op straat. Tevens triggert een sticker buiten de voorbijgangers om wellicht even bij uw winkel binnen te komen.

Bestelproces

Wanneer u als bedrijf zijnde hebt besloten dat u gebruik wilt maken van vloerstickers kunt u deze laten maken bij sticker.nl Het bestelproces ziet er als volgt uit:
• Aanleveren
• Bestellen
• Betalen
• Levering

Via een ontwerpmodule op de website kunt u uw eigen drukwerkbestand maken en aanleveren. U kunt in de ontwerpmodule uw ontwerp naar eigen wens maken. Vervolgens kunt u met een druk op de knop uw bestelling plaatsen en deze veilig afrekenen via iDeal. U ontvangt een drukproef en wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt het drukken in gang gezet. Vervolgens wordt uw product binnen afgesproken levertijd geleverd. Wanneer u uw vloersticker ontvangen heeft kunt u deze op een schone en vetvrije ondergrond plakken. Zorg ervoor dat dit gebeurt bij een temperatuur tussen de 5 en 25 graden Celcius. De eerste vijf dagen mag de sticker niet belast worden.

Linkruil.org

Comments are closed.