Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloertegels en wandtegels, de grootste collectie tegels bij Jan van Sundert

Onlangs zijn we in onze nieuwe woning getrokken. Een fantastisch pand uit de 19e eeuw met een heerlijk knusse sfeer. De prachtige hoge plafonds met sierlijke elementen, originele schouwen en glas in lood ramen zijn in zeer goede staat en geven het huis karakter. De vorige bewoners hadden er al een hoop aan verbouwd. De keuken was recent vernieuwd en ook de badkamer was helemaal opgeknapt. Hierdoor viel er niet veel te klussen. Alleen het toilet was niet naar onze zin. De tegels pasten totaal niet bij onze interieurstijl. Mijn vrouw en ik wilden deze dan ook graag laten vervangen. We gingen daarom op zoek naar een winkel met een groot assortiment tegels zodat we niet stad en land af zouden hoeven lopen. En deze zaak vonden we in Etten-Leur. Jan van Sundert heet dit bedrijf. Van vloertegels tot wandtegels in alle mogelijke afmetingen, kleuren, stijlen, prints en dessins, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Ze bleken er zelfs een enorme collectie keukens, badkamers en sauna’s te verkopen.

Op ons gemak hebben we de collectie vloer- en wandtegels bekeken. Ze bleken zelfs uitvoeringen te hebben met houtnerfprint waardoor het niet op een tegel leek, maar op een houten plank! Het bleek om keramisch parket te gaan. Dit zou perfect passen bij de oude houten vloer in onze woning. We besloten een verkoper te vragen ons verder te helpen. Hij liet ons de verkrijgbare kleuren en afmetingen zien en onder het genot van een kop koffie kozen we het keramische parket uit dat het meest leek op de houten vloerdelen in de rest van onze woning. Zo was alles één geheel.

Niet alleen het uitzoeken van onze nieuwe vloertegels verliep perfect bij Jan van Sundert, ook het verwijderen van de oude exemplaren en het plaatsen van het nieuwe keramische parket verliep vlekkeloos. Echte professionals die van aanpakken weten. Binnen no-time had het toilet een compleet nieuwe uitstraling gekregen. We zijn zo enthousiast dat we overwegen ook de badkamer hiermee te laten betegelen. Binnenkort gaan we daarom nog eens langs in de showroom van Jan van Sundert. Dan is ons huis straks echt helemaal af!

Linkruil.org

Comments are closed.