Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloerverwarming onder laminaat plaatsen

Koude vloeren doen de hele ruimte koud aanvoelen. Juist praktische vloeren zoals laminaat kunnen onaangenaam koud aanvoelen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Laminotherm is speciaal ontworpen om toegepast te kunnen worden onder laminaat. Laminotherm vloerverwarming is ontwikkeld voor de toepassing onder laminaatvloeren. Door de zeer gelijkmatige warmte afgifte is Laminotherm (onder voorwaarden) ook geschikt voor toepassing onder parket en zachte vloerafwerkingen. Laminotherm is in eerste instantie bedoeld als comfortverwarming. De verwarmingsmat houdt de vloer op de gewenste temperatuur. Het is mogelijk om dat slechts lokaal te doen, bijvoorbeeld alleen ter plaatse van een werkplek of een zithoek. Hierdoor worden er zogenaamde warmte-eilanden gecreëerd. Ons systeem Laminotherm maakt vloerverwarming laminaat mogelijk. Veilig en aangenaam en voor elke vloer. Er is geen speciaal laminaat nodig voor vloerverwarming. U kunt vloerverwarming dus onder elke laminaatvloer uit elke prijsklasse plaatsen.

De voordelen van laminaat vloerverwarming

Iedereen kent de voordelen van vloerverwarming en als je aan mensen vraagt wat zijn dan deze voordelen zeggen ze meestal als eerst “een warme vloer”. Dat de warme vloer er is dat is duidelijk, maar naast dit voordeel zijn er nog genoeg andere voordelen op te noemen als het gaat om vloerverwarming voor bijvoorbeeld laminaat.

Zo is de vloerverwarming makkelijke te installeren onder het laminaat en is de vloer goedkoop in aanschaf en heb je weinig tot geen onderhoudskosten. Ook dit is een groot voordeel, mensen denken als gauw dat het aanleggen van vloerverwarming laminaat duizenden euro’s gaat kosten, maar dit valt in de meeste gevallen (afhankelijk van het oppervlak) reuze mee.

Linkruil.org

Comments are closed.