Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voor Badwanden of een Douchedeur Moet u Naar Sanitairtoppers.nl Gaan

Badwanden worden geplaatst om een ligbad af te schermen als men er in wil douchen. Niets is zo vervelend als elke keer weer de vloer te moeten dweilen na een douchebeurt. Een badwand beschermt tegen wegspattend water en houdt de douchevloer droog.

Badwanden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te onderhouden. Neemt u een badwand die klapbaar is, dan kunt u makkelijk in bad stappen en voor het schoonmaken is deze perfect omdat u niet in het bad hoeft te staan.

Een badwand moet niet alleen functioneel zijn, maar mag ook best uw badkamer een beetje opfleuren. U heeft tegenwoordig volop keuze in uitvoeringen. Wilt u doorzichtig glas, matglas of decoratief glas? Een frame in wit, aluminium, zilver of chroom, het maakt niet uit zolang u uw keus maar afstemt op de rest van het interieur in uw badkamer.

Kijk voor de mogelijkheden eens online op de site van Sanitairtoppers.nl en bezoek de showroom om de wanden met eigen ogen te bekijken. U zult versteld staan van de hoeveelheid keuzemogelijkheden die u heeft.

Wanneer u een douchecabine of inloopdouche heeft, heeft u een douchedeur nodig om deze af te sluiten. Deze deuren zijn te verkrijgen in verschillende modellen. Zo zijn er schuifdeuren, draaideuren of speciale deuren om een nis af te sluiten. U kunt kiezen voor een heldere glazen deur of een matglasdeur. Laat u een speciale coating op het glas aanbrengen, dan hecht vuil zich minder makkelijk en is de deur zodoende beter schoon te houden.

Ook voor een douchedeur heeft u een ruime keuze uit uitvoeringen. Naast de keuze in glas kunt u ook kiezen uit diverse kleuren profielen, bijvoorbeeld wit, chroom of zilver. Heeft u een heel kleine badkamer, dan kunt u het beste kiezen voor helder glas, daardoor lijkt de ruimte groter. Heeft u geen ruimte voor een openslaande draaideur, kies dan voor een douchewand. Zo maakt u een leuke inloopdouche. Een gebogen douchedeur die u aan de wand monteert heeft ook een charmant effect.

Linkruil.org

Comments are closed.