Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voor een intens vals wimpereffect: Estée Lauder Mascara

In 1946 richtte Estée Lauder haar cosmeticabedrijf Estée Lauder Inc. op. Dit wereldbekende merk begon toentertijd met een assortiment van 4 huidverzorgingsproducten. Tegenwoordig hebben ze hun assortiment enorm uitgebreid. Estée Lauder heeft producten ontwikkeld op het gebied van gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, zon verzorging, dames parfum, heren parfum en make-up. Het make-up assortiment is ook erg divers, van lipstick tot oogschaduw. Daarnaast heeft Estée Lauder natuurlijk ook verschillende mascara’s in hun assortiment.

Estée Lauder Mascara

Het aanbod van mascara’s is tegenwoordig zo groot dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Vanaf nu maakt de Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara de keuze voor jou. Het laatste wat je wilt als je mascara aanbrengt zijn klonters. Deze mascara klontert daarom ook niet en komt dicht in de buurt van het valse wimpereffect. Het kwastje van deze mascara is zo gemaakt dat het alle wimpers bereikt, voor nog meer intensiteit. Daarnaast is deze mascara zacht en verzorgend voor je wimpers. Wil je een nog intensere look? Dan is Estée Lauder Sumptuous Infinite de mascara voor jou. Deze mascara zorgt voor weelderige, eindeloos lange wimpers waardoor je een verleidelijke blik krijgt. De Sumptuous Infinite blijft ook heel de dag zitten.

Op zoek naar een mascara die waterproof is? Ook daar heeft Estée Lauder aan gedacht met hun Estée Lauder Sumptuous Waterproof Bold Volume Lifting Mascara. Deze mascara zorgt net als de andere mascara’s van Estée Lauder voor een intense oogopslag. Daarnaast is de Sumptuous Waterproof mascara door oogartsen getest.

Hoe Estée Lauder mascara aanbrengen?

Breng de Estée Lauder mascara van binnen naar buiten aan. Hierdoor lijken je ogen groter. Vaak hoef je ook maar 1, indien gewenst 2, laagje(s) aan te brengen. Bij de Sumptuous Waterproof Bold Volume Lifting Mascara kun je het beste al draaiende het kwastje uit de flacon halen. Breng de mascara aan vanuit de onderkant van je wimpers naar boven. Bij deze mascara is ook twee laagjes genoeg.

Linkruil.org

Comments are closed.