Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voor een Rechte Keuken of Hoekkeuken moet u bij Jan Van Sundert zijn

Een rechte keuken is de favoriete keukenopstelling in veel woningen. Ofschoon soms de gedwongen keuze als men een kleine en smalle keuken heeft, geven veel mensen de voorkeur aan deze opstelling. Compact en toch veelzijdig, alle benodigde ingrediënten op één lijn. Uiteraard het aanrecht met spoelbak maar ook veel inbouwapparatuur. Heeft u drie meter ruimte, dan kunt u er gemakkelijk een koelkast, vaatwasser en fornuis in kwijt.

Hang er een stel mooie keukenkasten boven en u hebt tevens volop ruimte om uw kookspullen, borden, bestek, etc. op te bergen. Voordeel van alles op één lijn is dat u benodigde spullen direct bij de hand heeft al vraagt het wel wat meer loopwerk.

Wilt u een rechte keuken, dan heeft u volop keuze in stijlen. Moderne keukens, landelijke keukens, houten keukens, nostalgische en design keukens, het is er allemaal. Neem eens een kijkje in de showroom van Jan van Sundert om een idee te krijgen wat er mogelijk is. U vindt er veel standaardopstellingen in alle mogelijke varianten en stijlen.

Vindt u niet precies wat u zoekt, dan maken de verkoopadviseurs samen met u een 3-D-presentatie aan de hand van uw wensen. Een keuken op maat dus waarbij u het resultaat door middel van de presentatie direct kunt toetsen of het overeenkomt met uw droomkeuken.

De hoekkeuken is zeker wel de meest populaire keukenopstelling. Het grote voordeel van een L-keuken dat het prettig werken is zonder veel geloop. Door de hoekvorm heeft de keuken een groot werkblad en er is ook veel ruimte voor kastwerk. Was er vroeger ruimteverlies in de hoeken, dan is dit tegenwoordig mooi opgelost met een draaicarrousel. Al met al garandeert de L-keuken een prettige werksfeer. Zet men de eettafel in de tegenovergestelde hoek dan is het gezellig keuvelen met de familie of bezoek tijdens het kokkerellen.

Ook voor een hoekkeuken kunt u in de showroom van Jan van Sundert terecht om te zien wat de mogelijkheden zijn. Klassiek, modern, design, een keuken met een aparte kleur of accenten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En ook hier geldt: is het moeilijk een keuze te maken, laat er een op maat maken.

Wordt het hoekopstelling of recht, u krijgt topkwaliteit. Wilt u uw keuken thuis laten plaatsen, ook daar wordt voor gezorgd. Bij Jan van Sundert gaat u als tevreden klant de deur uit.

Link:   http://www.janvansundert.nl/keukens/hoekkeuken

Linkruil.org

Comments are closed.