Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voor Elke Keuken is er de Juiste Tegel

te maken en dat past wel bij al dat koken én morsen. Het zou toch een vervelend schoonmaakkarwei zijn als u op de keukenvloer een hoogpolig tapijt had liggen en u de kom met pannenkoekenbeslag op de grond laat vallen. Zeg maar gerust een onmogelijk karwei. Het is dus zo klaar als een klontje, bij keukens horen plavuizen,maar welke stijl past nu bij wat?

Plavuizen zijn er in heel erg veel soorten

Als u wel eens bij een tegelzaak bent geweest, dan lijkt er geen einde te komen aan de soorten tegel die in de toonzaal zijn opgesteld. Gebakken, dubbelgebakken, geglazuurd, groot, klein, wandtegels, vloertegels, plavuizen die tegen de vorst kunnen en ga zo maar door. Kortom het duurt dus wel even als u geen flauw benul heeft waar u naar op zoek bent.

Keuken uitzoeken

Het uitzoeken van een keuken is een heel ander verhaal. Men wordt in eerste instantie een richting opgestuurd vanwege het beschikbare budget. In de meeste gevallen vallen de bekende Duitse merkkeukens dan dus af. Verder zijn de afmetingen van de ruimte uiteraard ook belangrijk. Laat u dan ook goed adviseren en zo nodig een 3D ontwerp maken. Zo kunt u uiteindelijk een weloverwogen besluit nemen.

Met het hebben van een keukenblok kunt u natuurlijk direct naar de tegelhandelaar rennen, maar waarom niet wachten tot het blok al is geplaatst? Als de grote dag dus aanbreekt, laat u het keukenblok op een kale vloer plaatsen. Zo kunt u eerst het resultaat eens goed bekijken en op uw gemak bepalen welke soort tegels er het beste bij passen.

Bij de tegelzaak

Nu is het opeens gemakkelijk kiezen. U hoeft nu alleen de tegel af te stemmen op de stijl en kleur van het keukenblok. Kijk naar het aanbodin de juiste prijsklasse en verdiep u in de verkrijgbare materiaalsoorten en kleuren. Laat u adviseren zodat u zeker weet dat u voor de juiste tegelsoort kiest. Wellicht kunt u een aantal stalen mee naar huis nemen. Daar zit de juiste tegel dan gegarandeerd bij!

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/tegels

Linkruil.org

Comments are closed.