Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voor Moederdag naar Thermen Holiday

Het is bijna weer zo ver, Moederdag! U wilt dat uw moeder op deze dag extra wordt verwend. Bent u nog op zoek naar Moederdag kado ideeën? Wat dacht u van een dagje naar Thermen Holiday? Thermen Holiday is een wellness resort waar u heerlijk kunt ontspannen. U vindt Thermen Holiday in de Randstad en u bent van harte welkom.

Thermen Holiday

Bij Thermen Holiday kunt u gebruik maken van de sauna, massage en beautyfaciliteiten. Daarnaast kunt u genieten in het restaurant van verse sapjes, lunchgerechten en heerlijke diners. Een dagje naar Thermen Holiday is voor uw moeder het ultieme cadeau. Moeders vinden het geweldig om een uitje als cadeau te ontvangen. U geeft uw moeder een cadeaukaart van Thermen Holiday waarmee zij gebruik kan maken van alle faciliteiten. Uw moeder kan dan haar eigen verwenmoment samenstellen. Ze kan kiezen voor een heerlijke massage, beautybehandeling of geheel arrangement. Bij Thermen Holiday is alles mogelijk.

Meer informatie

Wilt u uw moeder verassen met een cadeaukaart van Thermen Holiday? Ga naar de site van Thermen Holiday en bestel uw cadeaukaart. Ook kunt u een kaart bij de receptie kopen. Voor meer informatie over Thermen Holiday en de mogelijkheden, waaronder sauna acties, gaat u naar de site of u neemt contact op en zij helpen u graag verder.

Linkruil.org

Comments are closed.