Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voordelen van een hybride auto

Afgelopen jaar ben ik dan ook eindelijk overgestapt naar een hybride auto. Een Honda Hybrid om precies te zijn. Dit omdat het qua benzineverbruik veel scheelt, en ik dagelijks vele kilometers maak voor mijn werk. Bovendien is een hybride auto ook altijd beter voor het natuur in vergelijking met de normale auto.

Wat is een hybride auto?

Vele mensen weten niet precies wat een hybride auto is, maar een hybride auto is om het heel kort uit te leggen ‘een auto dat een combinatie van verschillende technieken gebruik ter aandrijving van de auto’. Een hybride auto is een auto waar volgens begrippen altijd minstens twee energie-omzetters en twee in het voertuig ingebouwde energieopslagsystemen aanwezig zijn om het voertuig aan te drijven.

De voordelen van mijn Honda Hybrid

Ook mijn Honda Hybrid heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Zo heeft de auto minder uitstoot in het stadsverkeer in vergelijking met de normale auto. Daarnaast staat de hybride auto algemeen bekend als een zeer milieuvriendelijke auto. Bovendien geldt in Nederland vrijstelling van de aanschafbelasting voor auto’s met een hybride aandrijving.

Een hybride auto bespaart u in vele opzichten dus veel geld. Zelf heb ik al een hybride auto, en nu is het aan u om een hybride auto aan te schaffen!

Linkruil.org

Comments are closed.