Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voordelige Villeroy en Boch Baden en Inbouwkranen bij Sanitairtoppers.nl

Mijn vrouw en ik hadden de afgelopen tijd al heel wat sanitair zaken en bouwmarkten bezocht. We waren onze badkamer aan het verbouwen en hadden al diverse nieuwe onderdelen gekocht. Zo hadden we een inloopdouche besteld, tegels, een nieuw wandcloset en een badkamermeubel gekocht. Ook alle losse technische onderdelen zoals douchegoten, sifons en afvoeren waren besteld. Toch was onze badkamer nog niet compleet. We waren nog op zoek naar een mooi ligbad. Omdat we al zoveel tijd hadden besteed aan het afstruinen van al die winkels, hadden we besloten voor het bad eerst online te kijken. Dit zou ons een hoop tijd schelen en het gaf ons daarnaast de gelegenheid het aanbod en de prijzen met elkaar te vergelijken.

Na diverse sites doorgeklikt te hebben, kwamen we op de site van Sanitairtoppers.nl terecht. Een overzichtelijke website met een zeer uitgebreid assortiment. Vooral op het gebied van ligbaden bleek er enorm veel keus. Zo zijn er Whirlpool baden, Villeroy en Boch baden, zitbaden, vrijstaande baden en zelfs zitbaden verkrijgbaar. Mijn vrouw en ik hebben het gehele assortiment bekeken. Met name de Villeroy en Boch baden hadden onze aandacht. Wat een prachtige vormgeving. Een dergelijk bad zou perfect bij de moderne stijl van onze badkamer passen. Mijn vrouw en ik waren hier erg enthousiast over. Ook de prijs bleef keurig netjes binnen ons budget.

Doordat we nu zoveel baden van allerlei verschillende zaken met elkaar hadden kunnen vergelijken, wisten we dat dit bad gewoon het beste was. De vormgeving en de prijs waren precies wat we zochten. Daarnaast was het ook wel een aantrekkelijk idee dat we het bad gewoon online konden bestellen. We hebben dan ook direct de overige benodigde onderdelen zoals de badkranen en inbouwkranen bekeken. De inbouwkranen spraken ons meer aan. Je kunt alles mooi achter de tegels wegwerken wat voor een strakke uitstraling zorgt. We besloten dan ook niet langer verder te kijken, maar alles in één keer te bestellen. Dit bleek een fluitje van een cent e was zo voor elkaar. Het was nu slechts een kwestie van de bezorging afwachten en dan konden we eindelijk de verbouwing van onze badkamer afronden.

Linkruil.org

Comments are closed.