Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vrijstaande Baden en Inbouwkranen de trend van nu

Niet alleen in de modewereld zijn trends belangrijk, ook op het gebied van interieur en styling zijn er continue nieuwe trends. Zelfs op het gebied van sanitair en badkamers. Met name design badkamers met strakke details zijn in. Omdat het niet voor iedereen mogelijk is een compleet nieuwe badkamer aan te schaffen, is het ook een optie slechts enkele onderdelen te vervangen of accessoires toe te voegen.

Zo zijn vrijstaande baden momenteel een echte must have. Nu is een bad sowieso een onmisbare luxe in iedere badkamer, maar een vrijstaand model is daarnaast ook nog eens een echte eyecatcher. Vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten, maten en stijlen. Van ovaal en rond, tot rechthoekig en vierkant. Zelfs baden voor meerdere personen zijn verkrijgbaar. Voor de liefhebbers van strakke lijnen zijn er prachtige design uitvoeringen verkrijgbaar, maar ook voor wie op zoek is naar een romantische uitstraling, kan een bijpassend model vinden. Denk hierbij aan baden op pootjes met sierlijke elementen. Hiermee ontstaat direct een warme sfeer in iedere badkamer.

Voor de finish touch kunt u het bad voorzien van een mooie bijpassende kraan. Ook op dit gebied geldt, er is keuze uit zeer veel stijlen en uitvoeringen. Van strakke RVS kranen, inbouwkranen en kranen met een elegante uitstraling. De inbouwkranen hebben als voordeel dat deze geheel weggewerkt kunnen worden. Dit zorgt voor een extra eigentijdse uitstraling. Het aanbod is zo divers, dat er altijd een kraan verkrijgbaar is, passend bij al uw wensen.

Neem eens een kijkje op de site van Sanitairtoppers.nl. Op deze website treft u een zeer uitgebreid aanbod sanitair. Of u nu slechts een badmeubel, toilet of misschien een klein onderdeel zoekt, u kunt er terecht voor alles op het gebied van sanitair en badkamers. Alle producten zijn online te bestellen. De scherpe prijzen en de collectie A-merken maken, maken winkelen bij Sanitairtoppers.nl dan ook wel heel erg interessant. U kunt op uw gemak vergelijken en uw aankoop thuis laten bezorgen.

Kortom, doe badkamer idee├źn op en bekijk de site. Laat u verrassen door het aantrekkelijk geprijsde assortiment en maak een trend van uw badkamer!

Linkruil.org

Comments are closed.