Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vrijstaande baden en luxe Whirlpool baden bij Sanitairtoppers.nl

Het is toch wel absolute luxe hoor, een bubbelbad. Na ons verblijf in een hotel in het zuiden van Frankrijk waar we iedere avond hebben genoten van een heerlijk bad met massagejets, hadden mijn man en ik besloten zelf ook een nieuw bad aan te schaffen. Want zeg nu zelf, er gaat toch niets boven een warm bubbelbad waarin je de dag ontspannen kunt afsluiten. Even een moment voor jezelf en gewoon helemaal ontspannen.

 

Weer terug in Nederland hebben mijn man en ik er direct werk van gemaakt. Eerst hebben we een paar sanitair zaken in de omgeving bezocht. We hebben er prachtige vrijstaande baden bekeken en er zelfs in gelegen. Toch zat het juiste model er niet tussen. De prijzen bleken vrij pittig en daarom besloten we dan ook online op zoek te gaan naar goedkopere baden. Dit bleek heel eenvoudig. Binnen no-time kwamen we de website van Sanitairtoppers.nl tegen. Een frisse site met een uitgebreid aanbod van prachtig sanitair. Vooral op het gebied van vrijstaande baden en Whirlpool baden was er enorm veel keuze. En belangrijker nog, de prijzen lagen een stuk lager dan bij de winkels die we bezocht hadden. We hebben daarom het aanbod Whirlpool baden op ons gemak bekeken. Twee modellen waren favoriet. We besloten er één nachtje over te slapen en de volgende dag onze definitieve keuze te maken.

 

Zo gezegd zo gedaan. Mijn man en ik hebben de volgende dag unaniem voor hetzelfde bubbelbad van Whirlpool gekozen. We hoefden ons nieuwe bad nu alleen nog te bestellen. Dit bleek middels een paar simpele stappen gewoon online te kunnen. Na het afronden van het bestelproces, was het een kwestie van de bezorging en installatie afwachten.

 

Gelukkig hoefden we daar niet lang op te wachten. De bezorgers kwamen keurig op tijd en de installatie van het bad verliep perfect. En wat zijn we er gelukkig mee. We wanen ons weer terug in het hotel in Frankrijk. Wat een rijkdom. Wanneer we in de toekomst besluiten ook de rest van het sanitair te vervangen, zullen we zeker weer een bezoek brengen aan de site van Sanitairtoppers.nl!

Linkruil.org

Comments are closed.