Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vrijstaande Baden en Staande Toiletten: een lust voor het oog

Staande toiletten blijven traditioneel de meest gebruikte toiletten. Bij de meeste nieuwe woningen is een staand toilet standaard geplaatst. Een staand toilet is dan ook met recht een klassiek toilet, alhoewel er steeds meer keuze is in design en vormgeving. Een staand toilet past dan ook in elke badkamer, zowel klassiek als modern.

Staande modellen zijn er in diepspoel of vlakspoel. Voordeel van diepspoel is minder stankoverlast en minder gespetter. Een staand toilet is makkelijker te installeren omdat de diverse elementen niet hoeven te worden weggewerkt als bij een hang-wc. Staande uitvoeringen zijn in het algemeen ook wat goedkoper.

Bi Sanitairtoppers.nl, de online sanitair specialist bij uitstek, zijn zeer veel staande toiletten verkrijgbaar in eindeloos veel modellen, uitvoeringen en kleuren. Bij een staand toilet heeft u een los reservoir of een stortbak nodig. Het is mogelijk dit los aan de muur te bevestigen of u neemt een duoblok waarbij het reservoir aan de toiletpot is gekoppeld. Leuk is dat staande toiletten ook in kindermodel verkocht worden.

Wordt het een staand toilet voor uw badkamer, dan kunt u dankzij het moderne design met uw keuze een sprankelende finishing touch toevoegen aan het interieur. Bekijk het assortiment van Sanitairtoppers.nl en laat u verrassen.

Wilt u iets speciaals voor uw badkamer? Denk dan eens aan een vrijstaand bad. Vrijstaande baden geven een extra dimensie aan uw badkamer, ze versterken een gevoel van klassieke gratie. Een bad nemen in een vrijstaand bad geeft een ruimtelijk gevoel, u bent als het ware het middelpunt van uw exclusieve badkamer.

Vrijstaande baden staan op een frame met verstelbare poten en worden meestal geleverd met afvoer en overloop combinatie. Ze zijn mooi van vorm en strak afgewerkt, ze zijn gepolijst en volkomen naadloos. Veel modellen zijn gemaakt van dubbelwandig acryl met een versteviging van glasvezel. Naast acryl baden zijn er ook massieve baden van mineraal marmer of corestone. Deze baden zijn zeer bijzonder door hun stenen uitstraling. Ze zijn strakker van vorm dan acryl baden en eenvoudig te plaatsen omdat ze laag in gewicht zijn. Het voordeel van massieve baden is de goede warmte isolatie en de slijtvastheid.

Vrijstaande baden zijn in vele maten en vormen verkrijgbaar. In de collectie van Sanitairtoppers.nl is dan ook een groot assortiment opgenomen. Eenpersoons of tweepersoons, zitbad of ligbad, modern of klassiek, wat u maar wilt en wat uiteraard het beste past bij uw badkamer. Met een vrijstaand bad haalt u iets aparts in huis. U kunt er heerlijk in wegdromen, een boek in lezen of naar ontspannende muziek luisteren.

Linkruil.org

Comments are closed.