Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar Goedkoop uw Hoek Keuken of Sauna Kopen?

Voor veel mensen is het een grote droom: Een prachtige nieuwe hoek keuken of een eigen sauna kopen. De gedachte dat dit vaak bijzonder veel geld gaat kosten houdt men tegen om hun opties eens nader te bekijken. Zonde, want vandaag de dag wordt het steeds gemakkelijker om voor een schappelijk bedrag uw droomkeuken of –sauna te kopen. Denk aan tweedehands, online of bij de outlet. Zelfs bij de erkende specialist hoeft u niet eens zo duur uit te zijn. De mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Bekijk uw opties online

Het internet is een perfecte manier om uw onderzoek te beginnen. U kunt immers gemakkelijk prijzen vergelijken en recensies lezen. Vaak kunt u ook online aanschaffen maar vergeet in dat geval niet dat het natuurlijk ook wel prettig is als u de kwaliteit kunt testen en zo niet onverwacht voor verrassingen komt te staan.

Bezoek een outlet

Bij de outlet vindt u een grote hoeveelheid aan keukens en sauna’s. De prijs is vaak voordelig omdat het grote restpartijen van oudere modellen betreffen. In sommige gevallen vindt u ook partijen verkregen uit executieverkoop. Zo kunt u soms wel een twintigtal procent besparen op uw aanschaf.

Een specialist bezoeken is zo gek nog niet

Veel mensen hebben schrik bij het woord ‘specialist’. Ze zien het prijskaartje immers direct meestijgen. Bent u echter in de showroom aanwezig, dan is die fraaie hoek keuken vaak echter niet zo veel duurder dan bij de andere opties. Buiten dat krijgt u veel waarde voor u geld. Denk maar eens aan het inmeten en installeren van alle benodigdheden. Dat is een kostenpost die vaak groter blijkt dan waar u voordien rekening mee hebt gehouden. En die zit er nu gewoon bij inbegrepen. Net als uitgebreide garantievoorwaarden in het onverhoopte geval er ooit iets mis mocht gaan!

Showroommodellen

Wilt u een sauna kopen bij de specialist en de prijs toch nog iets drukken? Dan kunt u proberen om een showroommodel aan te schaffen. U betaalt een fractie van de prijs voor een cabine in een zo goed als nieuwe staat. Vraag uw adviseur om de mogelijkheden.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/saunakopen

Linkruil.org

Comments are closed.