Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar komt verpakkingsmateriaal vandaan?

Allerlei soorten verpakkingen komen dagelijks op veel verschillende manieren bij ons in zicht. Als u iets in de supermarkt koopt. Ook als u een kledingstuk koopt of iets voor thuis. Maar denken wij daarbij na, waar het vandaan komt en hoe het wordt gemaakt, en nog belangrijker wat ermee gebeurd als u het weggooit? Nee, daar staan wij niet bij stil. Maar wel de bedrijven die verpakkingen maken. Zij zijn constant bezig met het verbeteren van alle processen en zo milieuvriendelijk mogelijk te werken.

ZNP – Verpakkend goed….

Een van deze verpakkingsbedrijven is ZNP Verpakkingen. Al sinds 1929 is ZNP Verpakkingen een specialist in verpakkingen in Nederland. Al die jaren is er gewerkt om de verpakkingen zowel voor de klanten als voor het milieu zo goed mogelijk te maken. En dat lukt al jaren bij ZNP verpakkingen.

Innovatieve aanpak van deze specialist levert meerwaarde voor hun klanten en consumenten. Zij zijn een voorloper als het gaat om duurzaamheid in verpakkingsindustrie. ZNP Verpakkingen zorgt voor biologisch afbreekbare verpakkingsoplossingen. Doordat ZNP een eigen distributiecentrum heeft kan het tegen scherpe tarieven binnen 24 uur leveren. Juiste verpakking is heel belangrijk. Met juiste verpakkingsmateriaal verliest u minder ruimte en stijgt uw omzet. Dat begrijpt ZNP en werkt mee om het te verbeteren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over Verpakkingen en ZNP Verpakkingen weten, kijk dan op de website van ZNP voor meer informatie en contactgegevens.

Linkruil.org

Comments are closed.