Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar Kunt u Badkamers en Keukens Goedkoop op de Kop Tikken?

Wanneer u uw woning wilt renoveren met een beperkt budget, dan staat u voor een flinke opgave. Twee belangrijke en vaak ook prijzige delen daarvan, zijn de keuken en badkamer. U moet immers niet enkel het juiste ontwerp vinden, ook het inmeten en plaatsen zijn lastige en kostbare facetten. Wanneer u het budget in oog wilt houden, moet u met dat alles rekening zien te houden. Omdat de uiteindelijke uitstraling van uw kook- of natte ruimte het meest belangrijk is, valt er dus het meest gemakkelijk te bezuinigen op het ontwerp of model. Maar hoe krijgt u dat dan alsnog zo veel mogelijk naar uw smaak? Er zijn mogelijkheden om badkamers en keukens met klasse voor een schappelijke prijs te vinden.

Bij de tweedehandswinkel

Weinig opties zijn zo voordelig als uw aankoop tweedehands te doen. Helaas is het vinden van tweedehands keukenopstellingen lastig te vinden welke ook exact in de daarvoor bestemde ruimte passen. Buiten dat is het een weinig prettige en betrouwbare gedachte dat de installatie waar u nog jaren verder mee wil, al een heel leven achter de rug heeft. Is het zijn verschil in prijs dan nog wel waard?

In de outlet

Zo ongeveer al het beschikbare, kunt u vinden in een outletwinkel. Grote restpartijen, artikelen en onderdelen voor in badkamers of tal van keukens verkregen uit executieverkoop, u kunt het zo gek mogelijk niet verzinnen of u kunt het bij de outlet vinden. Prijzen zijn vaak een twintigtal procent lager dan gebruikelijk in een winkel, daarentegen moet u wel rekening houden met het gegeven dat levering en installatie dikwijls voor uw eigen kosten zijn.

Bij de specialist

Op het eerste oog klinkt de speciaalzaak prijzig in de oren. Ervaring, kennis en kwaliteit staan immers vaak garant voor hoge kosten. Wat echter niet meegerekend wordt, zijn de service en garanties die daar ook bij komen kijken. Wie dat meerekent, blijkt bij een speciaalwinkel vaak toch niet zo duur uit te zijn als vooraf wordt gedacht. Zeker in periodes van uitverkoop daarom een zeer interessante optie. Laat staan wanneer u dan nog eens een showroommodel op de kop kan tikken!

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Linkruil.org

Comments are closed.