Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar Kunt u Keukens en Badkamers Goedkoop Vinden?

Uw huis renoveren is een hele opgave. Niet enkel in voorbereiding en daadwerkelijke werkzaamheden, maar ook financieel is het vaak een zeer lastige klus. U zult immers vaak zien dat bijvoorbeeld het prachtige marmeren werkblad dat u zo graag wilt kopen net iets te duur blijkt te zijn dan verwacht. En dat uw badkamerdroom in de vorm van een (stoom) cabine in duizend stukken uiteen barst bij het zien van het prijskaartje. Toch zijn er wel degelijk mogelijkheden om de meest prachtige keukens en de fraaiste badkamer voor een zeer schappelijke som aan te kopen en in te richten. Maar wat zijn uw opties precies?

Tweedehands

Het staat buiten kijf dat tweedehands aankopen in zo goed als alle gevallen de goedkoopste mogelijkheid is. Probleem hierin is echter dat het maar weinig voorkomt dat er zeer fraaie modellen aangeboden worden. Ander punt is dat het zeker in het geval van keukens lastig wordt om er eentje te vinden die bij de maten van ow kookvertrek past.

De outlet

Een outlet winkel biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u badkamers tegenkomen die zijn verkregen uit een executieverkoop, tot een keuken die tot een restpartij van een eerder seizoen behoort. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn aangezien een keuken vaak vrij tijdloos is en deze erop gebouwd is vele tientallen jaren met u mee te gaan.

Bij de specialist

Een speciaalzaak is vaak goedkoper dan men verwacht. Helemaal wanneer u rekening houdt met alle bijkomende extra’s. Denkt u maar eens aan het inmeten, deskundige advies bij uw keuze, de installatie en uitstekende nazorg in de vorm van garanties. Bij de specialist neemt men u veel werk uit handen. En tijd en werk zijn geld! En ook bij de specialist is het mogelijk om voor een fractie van de prijs toch een keuken of badkamer te kopen. Denkt u maar eens aan de uitverkoopperiode of de mogelijkheid om een showroommodel te kopen! Prijzen dalen met wel 30% tot in sommige gevallen zelfs 75%, terwijl de zorg, voorwaarden en de professionele adviezen onveranderd blijven. Vraag een speciaalzaak bij u in de omgeving eens om de mogelijkheden. Men verwelkomt u graag in de showroom.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Linkruil.org

Comments are closed.