Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar let je op als je steigerhout gaat kopen?

Ben je een creatief en handig iemand en wil je zelf een meubel van steigerhout maken? Dat kan natuurlijk! Van tafels tot bankjes, van plantenbakken tot accessoires. Voor thuis in de woonkamer, in de kinderkamer of zelfs op kantoor kun je al je mooie steigerhouten meubels kwijt. Je moet dan natuurlijk wel steigerhout kopen. Wij geven je in dit artikel goede tips waar je op moet letten als je op zoek gaat.
Steigerhout kopen doe je niet zomaar. Je moet wel op een aantal dingen letten. Want hoe weet je immers of het steigerhout van goede kwaliteit is en of je er de juist prijs voor betaalt. Je moet zelf ook even bekijken wat jij belangrijk vindt als je op pad gaat om steigerhout te kopen.

Steigerhout kopen kun je doen met verschillende voorwaarden: wil je een lage prijs, wil je kwaliteit of wil je juist perfecte afwerking? Als je op zoek bent naar steigerhout met een lage prijs, ga dan eens op zoek naar een bedrijf in de buurt, dit scheelt vaak een helemaal in verzendkosten. Het is nogal een verschil of iemand er een half uur over rijdt of 2,5 uur. Of misschien kun je het zelf wel ophalen! Let wel op: hoe goedkoper het hout, hoe slechter de kwaliteit is! Dit is wel iets om mee te nemen als je gaat steigerhout kopen.
Waar je ook op moet letten als je gaat steigerhout kopen is of het hout al behandeld is ja of nee. Is het onbehandeld hout of zit er al een wash overheen of is er al een laagje beits over aan gebracht? Bekijk het hout goed voordat je het gaat kopen.

Ben je juist iemand van de afwerking? Kijk dan of er niet zoveel splinters en te veel vervormingen in het hout zitten. Soms zitten er ook hele grote knoesten in het hout wat niet heel mooi kan zijn in een bepaald meubelstuk.
Ga je dus steigerhout kopen? Let goed op alle details voordat je een enorme miskoop begaat!

Linkruil.org

Comments are closed.