Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar moet ik op letten? Dubbel glas prijzen en meer.

Waarom dubbel glas?

Wellicht overweegt u om uw woning beter te isoleren en heeft u nog niet in elk raam het goed isolerende HR++ glas. Deze soort dubbel glas isoleert goed doordat het is voorzien van een isolerende coating en doordat tussen de glasplaat de lucht is vervangen door argon gas. Argon gas is nog beter isolerend dan stilstaande lucht en zorgt dus samen met de isolerende coating voor een nog betere isolatie. Naast dubbel glas is er ook nog het driedubbele glas, dit glas, ook wel triple glas genoemd, isoleert nog beteer dan de beste soort HR++ glas. Vaak is dit glas echter te dik en kan het niet zonder aanpassingen van het kozijn geplaatst worden, dit is jammer want het aanpassen van een kozijn kost in veel gevallen veel geld.

Dubbel glas prijzen

De dubbel glas prijzen verschillen erg, zo zijn er aanbieders die voor een lage prijs dubbel glas aanbieden. Toch is kwaliteit belangrijker en voorkom door dit te controleren dat goedkoop duurkoop wordt. Goed geplaatst dubbel glas gaat tientallen jaren mee en bij een eventuele lekke ruit krijgt u bij de goede glashandels zelfs 10 jaar garantie op het glas en op de plaatsing hiervan. Zo bent u er bij een goede glashandel zeker van dat u voorlopig klaar bent en u geen geld en aandacht meer hoeft te besteden aan het glas.

Waar moet ik op letten?

De prijzen van een nieuwe dubbel glas ruit verschillen per aanbieder en vooral per soort glas, natuurlijk is het goed om te kijken welke aanbieder het goedkoopst is, maar niet alleen de prijs is bij het leveren en plaatsen van dubbel glas belangrijk. Denk hierbij vooral aan de kwaliteit van het glas en de plaatsing. Let op de plaatsing van dubbel glas dat deze wordt uitgevoerd door vakgecertificeerde glaszetters, en let daarnaast goed op de garantievoorwaarden!

Linkruil.org

Comments are closed.