Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar moet je naar kijken bij magazijninrichting

Het is altijd leuk om een eigen bedrijf te hebben. Zeker als je over een webshop beschikt dan is het leuk om een eigen pand te hebben met een magazijn. Maar hoe ga je nu kijken naar de magazijninrichting. Zet je de spullen zomaar ergens neer, of vind je het belangrijker dat je alles op de juiste plek hebt staan. Zodat je alles gelijk kunt vinden en inpakken voor verzending. Het lijkt me logisch als je voor het tweede kiest, maar hoe ga je daar nu naar kijken, en wat is nu precies een logische indeling voor jouw magazijn met jouw goederen. En hoeveel ruimte heb je maximaal beschikbaar.

Soorten producten

Allereerst is het goed om te kijken naar welke soort producten je verkoopt en dus op wilt slaan in je magazijn. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je magazijninrichting om bijvoorbeeld te kijken naar de soorten stellingen je wilt gebruiken voor de structuur van je inrichting. Als je kleinere producten verkoopt dan zijn vaste stellingen met een aantal rekken een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld pallets met producten, hier heb je grotere stellingen voor nodig die ook langer blijven staan. Deze stellingen hoeven niet worden verreden en dus is dit een aparte soort magazijninrichting.

Soorten ruimtes

Elke ruimte is anders en heeft een andere magazijninrichting. De ene ruimte is hoog en heeft dus andere soort stellingen nodig en de andere ruimte is juist heel erg uitgestrekt en laag. Dit soort zaken zorgen ervoor dat er goed moet worden gekeken naar de magazijninrichting.

Hulp bij inrichten

Je kunt altijd samen met een bedrijf kijken naar de magazijninrichting. Zo kun je bepalen welke stellingen het beste bij jouw pand passen en zo kun jij voortaan goed verder met het opslaan van je producten.

Linkruil.org

Comments are closed.