Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar Vindt u Keukens en Badkamers Goedkoop?

Uw woning renoveren is vaak een flinke opgave. Niet slechts in voorbereiding en fysieke werkzaamheden, maar ook financieel is het vaak flink passen en meten. In veel gevallen is dat prachtige werkblad net iets te duur om geen last van gewetenswroeging te krijgen en spat uw droom van het hebben van een houten sauna in uw badkamer vaak in duigen bij het zien van de hoge getallen op het prijskaartje. Toch zijn er zeker genoeg mogelijkheden om prachtige keukens en meest weldoende badkamers in te richten voor een meer dan schappelijke prijs. Welke optie verkiest u zelf?

Tweedehands

Zonder twijfel is tweedehands aankopen in eigenlijk alle gevallen de meest goedkope oplossing. Wel kan het lastig zijn om een model te vinden dat precies bij uw smaak aansluit. En wanneer dat al het geval is, deze ook nog eens naadloos in de betreffende ruimte past. Zeker bij keukens kan het lastig zijn om iets te vinden dat aan de voorwaarden voldoet. Tevens zult u natuurlijk zelden nog garantie hebben op uw aankoop.

De outlet

Een outlet winkel biedt op vele manieren zijn waar aan. Zo kunt u een badkamer vinden die uit een executieverkoop verkregen is, tot aan een keuken die nog over is gebleven vanuit het vorige seizoen. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, aangezien een keuken vaak tijdloos is en erop gemaakt is vele tientallen jaren met u mee te gaan.

Bij de specialist

De speciaalzaak is dikwijls goedkoper dan men op het eerste gezicht denkt. Zeker wanneer u rekening houdt met alle bijkomende extra voordelen. Denkt u maar eens aan het inmeten, de deskundige adviseursdie altijd paraat staan, de installatie die voor u geregeld wordt en uitstekende nazorg in de vorm van garanties. Het werk wordt u veelal letterlijk uit handen genomen. Ook bij de specialist is het mogelijk om voor een fractie van de prijs toch uw aankoop te kunnen doen. Denk maar eens aan de uitverkoop, of de mogelijkheid om een showroommodel te kopen! Prijzen dalen met wel 30 tot soms zelfs 75%, terwijl de zorg, voorwaarden en de professionele adviezen onveranderd blijven. Vraag een speciaalzaak bij u in de omgeving eens om de mogelijkheden. Zij verwelkomen u graag in de showroom.

Linkruil.org

Comments are closed.