Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom je kat verzekeren handig is

Katten maar ook honden zijn echte leden van het gezin, natuurlijk heb je een verzekering voor jezelf en alle gezinsleden, er kan immers altijd iets gebeuren. Precies hetzelfde geldt natuurlijk ook voor je kat of poes.

Vaak lopen katten veel buiten, spelen of vechten ze met andere katten, eten ze soms dingen die op straat liggen en zijn ze net als mensen vatbaar voor ziektes. Speciaal voor al deze dingen is het verstandig om je kat te verzekeren.

Een kattenverzekering is nog niet zo oud maar steeds meer verzekeringsmaatschappijen beginnen met dierenverzekeringen. Je hebt een vrij lage premie en voor de meeste kwaaltjes is het huisdier verzekerd. Mocht je kat zijn pootje breken, dan ga je altijd naar de dierenarts, deze zul je zonder verzekering helemaal zelf moeten betalen.

Zelfs dieren die van een goede fokker komen kunnen ineens ziek worden door iets verkeerds te eten, met een verzekering wordt de meeste schade gedekt, sommige verzekeringen hebben ook een dekking voor een crematie of ziektekosten in het buitenland.

Met een verzekering voor je poes ben je dus het meest verstandig omdat iedere kat in zijn leven wel eens ziek wordt of voor een andere reden een bezoekje aan de dierenarts moet brengen, bijvoorbeeld voor een vaccinatie. Bepaalde dekkingen geven ook vergoedingen voor een vaccinatie. Je komt met een huisdieren verzekering niet meer voor verrassingen te staan bij de kosten van een dierenarts bezoekje.

Linkruil.org

Comments are closed.