Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom smartshops taboe zijn?

Door een groot groep mensen worden smartshops als taboe gezien. Maar waarom?Als je de gemiddelde proteine zaak in duikt zal je talloze chemische  producten vinden die als (gezond) bestempeld worden. Terwijl deze in de werkelijkheid nog 3x schadelijker zijn dan de natuurlijke producten die je in een smartshop vind.

De middelen die verkrijgbaar zijn in deze winkels zijn vaak natuurlijke middelen. Moeder natuur schonk ze aan ons, en met alle liefde worden ze bereidt en verkocht aan de klant. Dus watis hier zo slecht aan? Volgens onderzoekers wilt de overheid ons laten geloven dat medicijnen,  dieet producten, en andere grappen gezonder en beter zouden zijn.

Echter zal iemand met wat logisch verstand al gauw kunnen concluderen dat het allemaal om geld draaid. Geen van deze dingen is echt zo gezond als je werkelijk denkt. Veel kruiden hebben zich al talloze keren bewezen dat ze een beter effect hebben dan de gemiddelde voorschrifren van je arts.

Naast de kruiden zijn er natuurlijk ook middelen die geestveruimde effecten hebben, ze nemen ons mee in een andere tijd en wereld. Ze zullen ons de waarheid laten zien, datgene wat men voor ons probeerd te verbergen. Een leuk voorbeeld hiervan zijn de welbekende truffels 

Nog  niet overtuigt? Je zou het op zijn minst eens een kans kunnen geven,

Succes!

Linkruil.org

Comments are closed.