Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarop wordt een auto gekeurd tijdens een APK keuring?

Wanneer u een voertuig heeft dan bent u verplicht een APK (algemene periodieke keuring)keuring te doen. Je mag niet rijden in uw voertuig als u geen APK keuring heeft gedaan. Gaat u tegen beter weten in toch rijden als uw voertuig geen APK keuring heeft ondergaan, dan riskeert u een boete van de RDW of de politie. Stel dat u een ongeluk krijgt en uw voertuig is niet APK goedgekeurd dan keert de verzekeringsmaatschappij geen geld uit.

Herinnering APK keuring.

Je bent verplicht je voertuig APK te keuren. Uw voettuig moet aan bepaalde verplichtingen voldoen. Dit geldt op het gebied van veiligheid en milieu. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring. De RDW zend u 6 weken van tevoren een brief om te herinneren dat uw APK keuring vervalt. Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor je er aanhoudt of niet.

Keuringsrapport.

Wanneer uw voertuig een APK keuring heeft ondergaan dan krijgt u een APK-keuringsrapport.Dit geldt bij goedkeuring als bij afkeurig.

Adviespunten.

De APK-keurmeester geeft aan wat er moet gebeuren aan het voertuig. Dit kan zijn reparatie-, afkeur-, en adviespunten. Bijvoorbeeld dat je banden aan het slijten zijn. Een tip kan dan zijn om nieuwe banden in Zoetermeer te moeten aanschaffen. Adviespunten betekent niet dat het voertuig is afgekeurd. U moet de adviespunten wel vervangen of repareren. Stel dat het voertuig is afgekeurd, dan staan die punten die afgekeurd zijn op het rapport. Ben je op zoek naar een APK keuring in Zoetermeer? Neem dan contact op met RS Car Service And Optimizing.

 

Linkruil.org

Comments are closed.